Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamen se nije odronuo , nego je postavljen kao sabotaža , to je terorističko djelo , zna se od koga.
Jeste moguce jedino da su minirali ovoliku stijenu... Manite se vise teorija zavjere
trebalo bi biti tragova nakog odrona, kojih nema na slikama. da je klizao ovaj kamen, niz strminu bi ostao trag. ako je isao vecom brzinom odozgo, mogao je dobro ostetiti sine i pragove
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Čitam komentare i vidim da pojedini imaju saznanja da se radi o terorističkom djelu i da čak znaju ko je to izvršio. To su bitna saznanja za sigurnost naših građana i pretpostavljam da je normalno da SIPA putem IP adresa pronađe ove ljude i istraži šta je to što onii znaju kako bi se otkrili ti počinioci o kojima ovi pišu.
@Jale1 Čuj pretpostavke??? Pa i u jednom od top komentara čovjek se jasno napisao, citiram: "to je terorističko djelo , zna se od koga." Ako čovjek nešto zna zašto to ne prijavi??? Sutra se takva stvar može opet desiti, a da u vozu bude tvoje ili moje dijete. Interesantno je zašto ti ove komentare radije tumačiš kao pretpostavke, nego da se nadležni uključe i razjasne da li se radi o saznanu ili fašističkom potpirivanju mržnje koje ti voliš zvati "pretpostavka"???
@zabrinuti gradjanin A i ti nemoj biti naivan...Cuj da prijavi nekome...Kao pod jedan kome bolan da prijavi ...svi su oni u istoj spregi, nema covjek kome prijavit...ne moze pojedinac protiv citave masinerije da se bori
Nije nam ga Rvatska nikako halalila.
Skutori postavili kamencinu vazda sabotiraju drzavu koja ih hrani..
da li se odronio, ili su ga odronili?
Saće SUPERMAN, sačAkajte eto ga, malo je stao do kladionice!
da se kamen "otkvacio" mi pravo smrdi da uscuhavanja. ima li tragova kotrljanja od mjesta gdje se odronio pa do pruge? kako da ga nije prvo usporilo zatim zaustavilo drvece? i kako bas da se zaustavi na pruzi? da bi se zaustavio na po pruge prirodnim putem, kao na slici, moglo je jedino da je izbacen ko iz katapulta ko iz vulkana pa letio kroz zrak i direktno bum na prugu sto je nidje veze. ovo izgleda postavljeno jer ovaj prizor previse smrdi previse nelogicnost i
...... E baš ti hvala, objasni ti to ljudino, ono pravo objasni, sad ni najzadnjem blećku ništa nejasno nije ostalo ... svi smo sve shvatili, po tebi jedino logično je da je to neki zloban tip iz praćke ispalio direkt na prugu - logično, zar ne ... ? ? ?
imali smo talgo voz :(
Ustase podmetnule kamen..vokri im sto ih ljoze nazingu dva puta..
i treci ce , jos malo
@madeinsa ako budu smjeli doci uopste..ahhhaah mozda predaju tekmu :)))
nekad ispred voza isla "terezina" da provjeri prugu .... al to je bilo nekad
A Srbija sa Mađarskom krenula da gradi prugu za brzine od 200 km/h od Beograda do Budimpešte...
kinezi sa kineskim parama i kineskim radnicima, kakve srbija i mađarska
pa idi onda kod cigana i rumuna tamo ti je vlahadija, ne ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kamen ili stijenu?
majmuni ismijavaju... :( nadam se da nece puno biti stete i da ce cim prije se oporaviti od ove katastrofe... sretno !
Nije katastrofa ova nesreća nego kupovina ovih vozova! Brz oporavak mašinovođi, a što se tiče samog voza, od njega svakako nikakve koristi nit je bilo, niti ima, nit će ikad' biti! Volio bih da griješim?
E sto je taljig'o taljig'o j'.
Neka pravo rentabilna linija, 20 putnika u 6 vagona vrijednih bog te pita koliko miliona! I tramvaj bi bio previše, još ga na kraju skrše! Otkud tolika kamenica dođe? Meni to nešto sumnjivo!
al zato RS željeznice voze sa ćirom u Banja Luku balagu iz Grahova. To je razvijena tehnologija i industrija kojoj samo 🐷 može da se raduje.
Saruman i ustaše su krive!!!
surmanci, stratiste za hercegovacke srbe...tu su ujkke 41 u nakvu jamu pobacale 850 srba za jedan dan