Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amater prvo sto ce morati vratiti tih 400 000 sa mikrokreditnim kamatama i 10 godina zatvora da je bar zbrisao negdje kao i onaj levat što je iz centralne pokrao 600 000 pare mora vratiti a dobio je 13 godina ovdje se ti iznosi ne priznaju samo oni koji ukradu preko 100 000milona km pa naviše za njih nema zakona a ovaj jadnik nije uspio ni bar malo uživati u tim parama budnjin jedan od stanova u bosmalu vrijedi više a šain na barbutu to spička za noć!
Ne moze se vratiti nesto cega nema
A koja je to cifra "100 000milona" cisto da znamo???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pametan covjek nema sta :D
Cek ljudi prosjecno uzimali kredit oko 8000KM a sluzbenik im davao od 200-500KM i oni bili zadovoljni sa tim? Iako su morali vracati rate od iznosa puno veceg. Pa koliko je trebalo da skontaju za ovo?
ma samo pare zastekat i dobro ce sve biti nije za to velika kazna
Svaka mu cast. Treba to uspjet.
a da li bi tako govorio da si ti bio jedan od ostecenih ...
Stara fora u mikrokreditnim organizacijama...
ibro nije htjeo para ibro ce vazda bit fukara...
To je Prizma godinama radila samo se suti.
jel to gdje je onaj retard Crnkić što sam sebe hvali na društvenim mrežama i što sam kupuje svoje knjige?
haha hebote meni je pričao lik koji je radio u Prizmi dok je taj debeli krmak bio direktor, kaže tjerao uposlenike da od svoje plate (koja je bila 400 KM, a on je imao 12.000 KM) kupuju njegovu trash knjigu koju je prepisao od nekog Amerikanca (inače takvih knjiga ima u svijetu milion i označuju se pod "trash literatura") da bi ta knjiga postala "bestseler", onda ih tjerao da mu lajkaju profile, pišu komentare, kupovao nagrade, uglavnom bolesnik i bitanga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Halal pare
Bosanska varijanta robina huda...tacnije superhika...ebo sve svoje zavaljivat pacenike
Zna li se koja je lihvarska kuća u pitanju? ;)
vala su i mikre narod poharale nek i njih neko pokrade
Da dobije 10 godinaa a nemoze tolio dobiti opet je dobar ...jer da radi za 800 km mjesecno to je 9500 godisnje ...puta deset godina 95000 hiljada ...kad bi on te pare ustedio da je isao postenim putem ..ovako bravo mali opet kad izadjes iz bukse trazi neku fondaciju da te prime heheh
Jeebi ti mene ako on dobije i 3 godine. 400 000 KM ..... 100 000-120 000 KM ili ti nekretnina na finoj lokaciji je uslov da optužnica bude sročena tako "profesionalno" da bude nonšalantno oborena na Sudu . Vuk sit i sve ovce na broju .
Pozdrav Bosno , sve oteti , metak u koljeno
Kako naivan lopov, samo zato što je budala treba dobit 10 godina a za krađu koliko god mu dosude ... ! ! !