Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte svasta komentarisati , Vejsil je krenuo Murata da zamjeni ali je prije toga pustio kerove ,murat je od kerova pomislio da su krmci i ubio svog rodzaka Vejsila !¨zalosno
ubi murat vejsila, ktome jos i rodjak
Nina brukas zenski rod sa komentarima,stidi se.
Kod SRBENDI ništa novo
HAHHHHAHAHHAAHHAHAAHAHA koji peh
Da mu komsije nisu takve ne bi morao ni dezurati. Nisam ja dolazio niti znam kakve usjeve covjek ima. Tuzno je to sto mora odlezati bijednika koji nocu komsiji pljacka njivu a nije se sjetio zasijati svoju na vrijeme. Treba zakon kao u Texasu jer su i ljudi kao u Texasu.
šteta majku mu žao mi čojka! što ne ubi drugih hiljadu umjesto njega! kakva ljudina bio, RiP!