Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost mali je stradao zato sto je sankama udario u auto a ne kako vi pisete.
Kao vozacu ovo mi je najgora nocna mora. Dusa mi se kida zbog djeteta ali i vozaca. Jedan mali glupi momenat i gotovo.
kao vozac se najvise bojim ovakvih situacija.....................
Ne daj Bože, tačno blokiram u mozgu i da zamislim to...
Dusa draga.. Zao mi je i vozaca, nije sve jedno ubit dijete...
bas........ovo je najgore sto se moze desiti vozacu
jel se iko živ vratio iz te nove bile
ovo je nesretan slucaj, vozaca treba osloboditi.. Dijete je sigurno bilo neoprezno
Ni kriv ni duzan zavrsis u zatvoru... Isto ko kad pjesaci pretrcavaju ulicu na crveno ili van pjesackog udaris ga ti si kriv....Rahmet dusi djecaku a porodici sabur..
Kako mislis nije kriv? Nije dovoljno voziti po propisima i ne biti kriv. Po tebi svako sad moze voziti 40 km/h kroz grad i naici na par starih osoba kako "pretrcavaju" cestu brzinom od 1 metar u minuti i lijepo ih pregaziti i ostati nevin. Ako vozis po propisima ne mozes nikoga ubiti. Nigdje u propisima ne pise da ubijes nekoga izvan pjesackog prelaza ili ako prelazi crveno... Vozac treba da se rigorozno ispita zasto nije stao i zasto nije vidio djecaka.
@Sarajevo u srcu Da Bog dao da imas pameti upola koliko imas "volana i kilometara" - onda bi znao o cemu pricam. Ali takvi likovi ("ja znam voziti ja sam najbolji") i ubijaju ljude po ulici... Njima su svi krivi...Spucaju u banderu pored puta i onda joj pola sata psuju mater, sta ce ona tu... Jer Boze, gdje ce on biti kriv....