Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili babu od 75 godina ukrali joj nešto crkavice,i likovi se poslje toga ladno napili i napušili dok je turbo folk udarao....idi u tri p.m
@LUCKIES: Ogledalo zajednice, društva, kućnog odgoja. Drogirano, pijano. Nimalo vrijednosti. Sve bih ja ovo jarane po kratkom postupku, kakva ljudska prava, krci palci!?
...najkomicniji su mi bosnajci...prvo nekog ubiju,zakolju ili uz tekbiranje odsjeku glavu a onda izraze saucesce....aaaahihihihiihihiiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovakvih pljacki+ubistava stariji ljudi "njihove" nacionalnosti/vjere je sve vise :/ Da li bi je Seferofic i Meškić pri pljacki ubili da se zvala Arijana umjesto Ankica (retoricko pitanje)? Slicne stvari se desavaju i povratnicima po RS-u... Ovaj narod je otisao u q*ac zbog ultra-nacionalista iz '80-ih koji su smisleno isli u rusenje Komunista rasplamsavanjem plemensko-religijskog "sentimenta"!!!
eto karma braćo, ubili ste ženu zbog neke siće, dobili ste zasluženo
Bošnjačka posla
Ovo je suživot kakvim nam prijete iz Sarajeva!!Nema Hrvatima suživota s balijama, to je odavno jasno!! Udritr stoga balije koliko god hocete, nećete dokle hoćete!!
Rajkovačić i ti si u predizbornoj hdz službi ili si nastrojen tako ili i jedno i drugo????
Ma ko ih zali debile treba i ovoga objesiti, ubili staricu da kupe alkohola, teska im zemlja bila svima
Zapaliti i ovog treceg i pravda koliko toliko zadovoljena
kakva divna omladina ..
Ovo ubojjtvo ce nase cjenjeno sudilastvo osuditi na 5 god zatvora
Dragi boze sta rade bosnjaci
@noviboosman345 Ti stvarno naprosto uzivas da jedes govna
Narcis Mekic. Ne budite idioti. Ako je avaz objavio ime, objavite i vi
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Kažu bili nerazdvojni ubio bakicu jadnu pa se posvadžali oko plena i izbo ih i zapalio..dali je došlo vreme radžanja MONSTRUMA onaj jeo majku onaj iskasapio oca oni ubili momka oni drugi ubijaju gde stignu..pa gde si siguran vise..nigde ko sto vidim..
slažem se nikome neveruj više jedva i samom sebi..
Majku im njuhovu nisu ni zasluzili pijanci i narkomani da na.lijepsi nacin skoncaju,nadam se da su bili svjesni svakog zara koji ih je pekao!!!!!!!!
Eh... vidite kjafiri da Allah postoji i kako Allah kaznjava za nepravdu jos na ovom svijetu. Istina nekad prije a nekad kasnije. Sigurno da nije ovo prvi zlocin njihov pa je zato Allah dao ovako strasnu zavrsnicu da izgoris pod alkoholom. A znamo covjek ce biti prozivljen u stanju kakvom je umro. Roditelji Muhameda su sigurno komunjare i eto im kazne sto ga ne odgojise u islamu.
@FahrudinAbdicSBB. Po toj logici, Alah je i opljackao i zapalio babu. Pa se poslije predomislio. Ispade da je Alah prevrtljiv ko francuska sobarica. Kako ne kontaš sa si ti najveca uvreda za Alaha sa takvim glupavim rezonovanjem?
Nisu komunjare nego Alijina zlatna omladina kojoj su ispirali mozak uz slikovnicu dedo Alija. Nisu drugačije ni mogli završiti.
Kakvi su ovo komentari, ljudi?? Vi bi najvise voljeli da se svaki dan neko nekog ubije. Jeste li vi normalni??