Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet greska policije, prava stvar bi bila da su ih svu trojicu izresetali, ovako eto njih sutra opet na cesti u pljacki.
A C A B 😂
Je li moguce da ni u jednom komentaru nije spomenut MUP KS? A treba... Godinama cekam clanak: MUP KS uhvatio kradljvce auta i vratio auto vlasniku... Nista!
A cili li je audi pa su tako brzo reagovali haaa ja milicijo. Sta radite bre to je garant lukacova famelija pa odma ga nadzu. Nije to od normalnog gradzanina BANJALUKE
Evo draga sarajevska policijo kako se brzo dejstvuje, a ne dok burek pojedem i bacim tiket...
jeli mala bila iz sav se niki uzbudio cigo
Sve je ovo minijaturno bez hapsenja i hvatanja kriminalnih kitova i ajkula.Jezio sam se sinoc prateci nevnik tv BN i onih kriminalnih radnji u genocidkinim Zeljeznicama.Covjeku dok je godinu bio u zatvoru primao uredno pl acu i sacuvao radni odnos.Drugome redovno uplacivan prijevoz iz SA do Doboja i placa a niko nezna oduposlenih da se tamo kad pojavljivao.Ovi navedeni su naravno bliski SNSD- u.
@BŽS.... Auto nije igla, da se stavi u džep i iznese iz grada, proci ce bar ispred 5 kamera minimum ( što saobracajnih, sto sa objekata )...
Djenesajd nad kradljivcom