Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista gluplje nego kada pljackas jos ubija… Na kolac ih ponabadati ko su da su
Nažalost mladi odlaze i ostavljaju stare roditelje, bagra sve prati i samo čeka priliku. Ovoga će sve više bit nažalost jer ne postoji niti sistem niti država. Ako se sam ne zaštitiš računaj da ćeš biti plijen, prije ili kasnije.
A šta treba buraz imaš li prijedlog?
BajoCestitiHajduk, KAKO TEBE NIJE STID NON STOP JAVNO JEST GOHNA?
Može biti motiv pljačka. Može biti motiva odranije pretrpljeno nasilje i nepravda. Nezz ni Gačićev motiv eto. Rano je govoriti o motivima bez neke analize historije života počinitelja i žrtve. Po nekoj teoriji takođe ništa se ne dešava bez razloga, osim ko je 100% lud.
Odbranili smo se od Srbaa u ratu ali danas mladi sve više liče na Srbee. Pijanče, bludniče, nasilni su, troše pare na kafane i opijate, a pošto ne umiju da zarade dovoljno para, pljačkaju i ubijaju slabije od sebe. Posebno ovi u Kladuši...
Nema policajca da nije tezak 100 kila .
Sta radi ova policija osim sto piju kafe i zderu.....
Hajmo policija, hajmo Sipa šta čekate? Još čekamo da uhapsite ubice policajaca na Alipašinom.
Komadanje , pitbull !!!
za jaja ove glupane objesiti
Šta nisam čuo priča gore o Kladuši dok sam bio u vojsci! Otkino mu glavu motorkom, ukro djevojku iz susjednog sela trčeći dok je na ramenim nosio i sl. Welcome to Babina Republika.
Unučad ih ubila
????
ubili ih islamski teroristi. Bakir je dozvolio ulazak na desetine hiljada tzv migranata, samo je pitanje dana kad ce islamska stoka poceti da ubija
Kakvo javno vjesanje, treba uvest javno kamenovanje. Samo smrtnu podhitno uvodit.
Toberajabi, porodici saučešće i sabur
u zenicu da ih guzzzze zenicki alkari