Crna hronika
0

Brčko: Policija Distrikta uhapsila šest kradljivaca

FENA
Pripadnici brčanske Policije jučer su rasvijetlili nekoliko kaznenih djela koja su izvršena u posljednjih pet mjeseci provaljivanjem u obiteljske kuće i druge objekte te u brodice na rijeci Savi.

Prema dosada prikupljenim dokazima, šest osoba dovod se u izravnu vezu s izvršenjem tih djela jer postoji osnovana sumnje da su ista i počinili.

Radi se o osobama s inicijalima K.S. (1977) rođen u Brčkom, gdje je i nastanjen, G.D. (1984) rođen u Travniku, a nastanjen u Brčkom, S.E. (1987), P.S. (1988), K.M. (1986), Š.D. (1989) rođenim u Brčkom gdje su i nastanjei,

Spomenute osobe su u posljednjih pet mjeseci zajednički i pojedinačno počinile više imovinskih kaznenih djela u mjestima Rijeke, Ulović, G. Dubravice, Ulice, G. Skakava, Palanka, Vitanovići, u Brčkom te na rijeci Savi.

Tijekom istrage kod spomenutih je pronađen i oduzet veći broj otuđenih predmeta od vrata, kuhinjskog namještaja, tehničke robe i kućanskih aparata, klima uređaja, do van brodskih motora koji će biti vraćeni vlasnicima nakon provedene zakonske procedure.