|

Brčko: Policija Distrikta uhapsila šest kradljivaca

Brčko: Policija Distrikta uhapsila šest kradljivaca
0
F
FENA
9.11.2007. u 15:27
0
komentara
0

dijeljenja
Brčko: Policija Distrikta uhapsila šest kradljivaca
Pripadnici brčanske Policije jučer su rasvijetlili nekoliko kaznenih djela koja su izvršena u posljednjih pet mjeseci provaljivanjem u obiteljske kuće i druge objekte te u brodice na rijeci Savi.
Prema dosada prikupljenim dokazima, šest osoba dovod se u izravnu vezu s izvršenjem tih djela jer postoji osnovana sumnje da su ista i počinili.

Radi se o osobama s inicijalima K.S. (1977) rođen u Brčkom, gdje je i nastanjen, G.D. (1984) rođen u Travniku, a nastanjen u Brčkom, S.E. (1987), P.S. (1988), K.M. (1986), Š.D. (1989) rođenim u Brčkom gdje su i nastanjei,

Spomenute osobe su u posljednjih pet mjeseci zajednički i pojedinačno počinile više imovinskih kaznenih djela u mjestima Rijeke, Ulović, G. Dubravice, Ulice, G. Skakava, Palanka, Vitanovići, u Brčkom te na rijeci Savi.

Tijekom istrage kod spomenutih je pronađen i oduzet veći broj otuđenih predmeta od vrata, kuhinjskog namještaja, tehničke robe i kućanskih aparata, klima uređaja, do van brodskih motora koji će biti vraćeni vlasnicima nakon provedene zakonske procedure.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.