Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dati nji sad na obradu krsnim momcima u kp domu zenica !
Jebes nase tuzilastvo :( Siluju djevocicu i puste ih. Da su silovali ili ubili psa lutalicu 100% bi ih zatvorili u startu na 30 dana do sudjenja a poslije i osudili na jedno pa godina.
jbo mtr, da su silovali napili i silovali kerusu dobili bi po mjesec dana zatvora dok traje istraga. e ne znam, ne znam sta dalje da kazem, najbolje da cutim.
ne smijes pascad dirati...i ministrima i ostalima prijetece pismo poslati, odma sipa, mjesec dana pritvora i sudjenje....
ne cudi me nista od us*anog pravosudja i korumpirane policije...zlostavljace bijednike...ove kriminalce prave ne gnjave... :/
Nemam cerku ali da imam i ovako nesto se desi bolje bi im bilo da ih policija zatvori sigurniji bi bili
tako je!
Prava kazna je kad im dođe čača sa 50 metaka...
Nije.Prava kazna bi bila silovati ih ali sa staklenom kolom(dvolitarskom) i razbiti bocu tako da ostane unutar pakaša, Pa ih natjerati da trče.
bolji je slavenov prijedlog...iako je mozda to pokupio iz onog 1 man 1 jar :D