Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bajramuju
Sta dijete od 5 godina zna sta je dobrovoljno
Šta je ovoj djeci danas Bože dragi..... Pa ja da sam otišao od kuće babo bi me zaklao, osušio i prodao ko pršut.....zato i jesam postao čovjek jbg. A kad djetetu pustiš sve i ne naučiš ga disciplini i odgovornosti dobiješ debila.
hahahahahaha
@Badr hehehehehehehehehe i kod mene nije bolje bilo :D
Muhamed, Mustafa i Mahmud – tri Srbina iz Stoca U vreme nacionalizovanja muslimana u Bosni i Hercegovini, Mehmedbašić, Golubić i Alihodžić prkosno su se izjašnjavali da su po nacionalnosti Srbi islamske vere. I poštovali su svoju muslimansku veru onoliko koliko su poštovali svoj srpski narod Procitaj vise: http://mojahercegovina.com/muhamed-mustafa-i-mahmud-tri-srbina-iz-stoca/
od kada je "22-godisnjak" srednji rod? Nadam se da ce ih pronaci zive i zdrave...
Bože dragi sačuvaj nas, koliko negativnih vijesti u posljednja 24 sata. :S
nije sve negativno. dodo sina ozenio i ceca pjevala. narod se veseli (mislim onaj ko ga je pokro)