Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je normalna drzava uzeli bi debelu odstetu
ima li išta pliće od vas koji ostavljate degutantne komentare...ne znam zašto mješate vjere i nacionalnosti u ovu priču...jednostavno naš slavni arhitekta Sead Gološ nije pretpostavio ili znao da osim stakla postoje drugi divni materijali koji imaju mnogo bolja svojstva nego staklo...i da za dušebrižnike, sve radove na i u objektu radile domaće firme seljačine zdraaaavo
nisu arapčići predvidjeli TOLIKI tajfun u Bosni...ih pa ih iznenadio... pa da... za koji dan ce se one stepenice pokretne urusiti...jer nisu predvidjeli da ce toliki hajvan navaliti da gleda izloge...pa odjednom popustilo :)
kad je lijaba znao nesto napravit osim ibrika, sacha, shisha, djezve i tako tih nekih turskih izuma? Nikad. Lojo ce ti pocijeli dan sjediti kafenisati politiciti i kuditi cijeli svijet a nista ne doprinjeti da taj svijet funkcionira normalno.
upravo tako kome se ne svidja neka ne dolazi a svakako da je svjetski centar htjeli vi to priznati ili ne to je cinjenica
I sad recite da nisam glupa!?
ahhaa....al sve u svemu, iskreno ne znam ni u cemu je problem da je kako ga vec nazivate \'\'islamski centar\'\' sta je u tome lose, kome ne odgovara neka ga zaobidje...neka ide negdje gdje nije \'\'islamski centar\'\'....meni je sasvim ok...cak sta vise veoma svjetski!! trebalo je nesto ovom gradu takvog karaktera!!
nije direktor bbi bukvic nego zivalj,bukvic je direktor banke i tacno je da izetbegovic nema nista sa bbi centrom kao ni reis da je vlasnistvo nih dvojice nikad usao u bbi ne bih,niti je bbi islamski centar 80% su strane firme zastupljene tj vlasnici su ljudi druge vjere
...e svasta...komentari su vam nula nad nulama...uzas...samo ljubomora, vrijedjanje,,,kriza ziva,,,ne znam kako uopce zivite, kako vas ne izjede ta unutarnja grozota koju nosite u sebi...to se svima moglo desti,,,na bilo kojem mjestu cak i u svojoj sopstvenoj kuci,,,mogla vam je i cigla sa zgrade past na glavu, mora da bi onda bila semiha ili mozda vlada kriva...pa da naravno!! a za vasu informaciju arhitekta koji je radio bbi je Gološ...\'\'renomirani\'\' arh...uh a Tarik nije bio zaduzen za to!! Nek vam je Bog na pomoci...i nije mi jasno sta ima Izetbegovic s ovim?? zna se ko je direktor bbi - Bukvic!!
srpsku nejac dojim BIO MOKRACOM, samo mi ih prikljucite na aparat i nek cuclaju.
pijem pisaku po kucama, 1 litar 2 marke, septicka jama 6 maraka.
a da nisu bbi staklili ona firma iz lukavice ? hmm
Vala ovdash je poslusna raja.Dok je nama dobrog serijata,bice suhoga zlata,svile i kadife. Da je samo dobra mezetluka i mladzih poslusnih djevojaka.
Od sada će se u BBI ulaziti s Fatihom, mora da je šejtan ušao i bacio staklo, da iskuša dobre muslimane! Dajte više ne serite, kratko i jasno. Ovdje niko ne govori da je neko mogao izgubiti glavu, u restoranu. Ovdje niko ne govori da je u dotičnom centru ugrožena sigurnost građana, koji posječuju taj centar. Ali nađete pričati nebuloze o dušmanima, alkoholu i svinjetini, a što je danas moglo biti mrtvih to nema veze. Važno je glupacima imati muslimanski centar, pa makar bila havarija svaki dan u njemu. Vi ste sami sebi dušmani, ne vidite da vas vode u propast u ime Islama, da vas žele pretvoriti u robove par oligarha (begova), čija je najveća vrijednost biti u prvom safu džamije blizu reisa i sa blagoslovom krasti vlastti narod dok krvari. Fuj!
CUVAJ DOLEEEEEEEEEEE!!!