Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bog ovakvih gluposti kao sto vi komentarisete, svi propadaju, sem onih koji forsiraju ovakvu \"ljubav\" i patriotizam prema svom narodu, Ma koji ce stranac ovo procitati, pa najbolje je kad bi stranac krenuo u ovakve gradove kao sto je Tesanj, trebao povesti tumace, mozda se bre mi i ne razumijemo vise kao prije. Krkani jedni, prestanite glumiti pametnjakovice, obicni ste zatucani narod, latinica se pise u cijeloj Evropi, samo vi glumite majmune, pa makar napisite i na latinici, neka pravi gradjani mogu procitati kroz koju selendru i primitivluk prolaze u putu.
Bošnjački jezik dobro sam rekao , Bošnjaci govore bošnjački.
Bosnjacki jezik....ti si bas obrazovano stvorenje... Let me guess...Univerzitet u Cajnicu i muzicka skola u Teslicu?
@Pacifista Što me nasmija slatko.
@husein kapetan Ajde lijepo pročitaj ovo pravilno: \"Čukančićem ću te čukančićem ćeš me.\" Častim te... RS 4 Ever
Nek nije na bošnjačkom jeziku napisano, pa crkni .
ja vjerujem da srbi pizde sto nema i brojeva na cirilici, pa zar njima niko da kaze da saobracajni znakovi imaj internacionalni karakter te stoga se pisu latinicom, da znakovi i lokalni patriotizam su dva razlicita pojma, boze dragi hoce li ikada biti napretka.
Šta su ukrali? Kravlje fetuse?