Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina jeste daje cistio snjeg,ali otkud krv na ivici sahta.Nijese tek tako mogo udusiti-utopiti.Pomom misljenju i krvi,jadni covjek udarijo je glavom ili nekim djelom tjela unesvjestijose i utopio a sigurno je znao plivati.NEKAMUJE LAHKA ZEMLJA....
Jesi li cuo nekad za ILUSTRACIJU??
Šaht sigurno nije bio 50cm, ko se već utopi u 50cm dubine???
Moze se covjek utopiti i u manjoj lokvi ukoliko izgubi svijest prilikom pada. Dovoljno je samo da disni putevi budu potopljeni u vodu i smrt nastaje utapanjem. medicinska kriminalistika ;-)
svaka čast liku koji se ugušio u 50 cm...ne kontam....ili je pao na glavu u šaht ili je lik midget