Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Informisanih li novinara - otkad Svajcarska ima krune kao valutu? Na ovom portalu kao da onaj polupismeni A.Beslija jos uvijek uredjuje clanke.
Svicarskih franaka, krune su malo sjevernije.
Zar u švicarskoj nisu franke?
bolje nego da je krao svedske franke - slabiji mu je kurs
Ovo je teški seljoberizam! Pa koja to seljačina ne zna da je franak švicarska valuta, a da krunu koriste Švedska, Norveška, Danska, Češka... Da sam ja glavni urednik, ovo bi bio instant otkaz za glupog autora članka!
Sudeci po vasem clanku , Svicrska je uvela novu valutu !!!! Kako je moguce da si dozvolite ovakve ispade???? Ako vec zaposljavate rodbinskim ili sexy linijama makar zaposlite skolovan kadar u zadnje vrijeme se samo brukate sa tekstovima !!!! Svaka čast na informiranosti uvijek ste prvi da napravite najaci ispad :)
Sta ima \"Svicarskih kruna\"?!hehe.s ovim ste dokazali da ste ubjedljivo najjaci portal u BiH.Cestitam ,sve pohvale.
2000 svicarskih kruna i 200 americkih eura. ma moguce je ovo. srbende prave falsifikate pa su se mozda zeznuli u stampanju i zaista odstampali ovu kombinaciju.
Ako nista, da abr imaju nekog ko cita ove komentare, mozda im nesto dodje do glave..al ni to..
E meni nista nije jasno ili je novinar \"posefio\" valutu ili drzavu?Doduse klix je poznat po \"pismenosti\" i ptam se imaju li ( kad vec imaju kvazinovinare ) uopste nekog ko se zove LEKTOR i ko koriguje clanke?
Zanima me da li novnar koji je pisao tekst misli na švedske krune. Izglega da mu geografija nije bila omiljeni predmet u školi pa miješa Švedsku i Švicarsku.
КОЗАРСКА ДУБИЦА ШВАЈЦАРСКИ ФРАНАК \"БАГРО НЕПИСМЕНА\"
@@OBILIĆ Helvine, i ti si prije rata bio Musliman, a sada si \"Bošnjak\"! Mjesto se zove Kozarska Dubica i tako je zakonom propisano! Laku noć!
Novinari Klixa-a !!!!!!!!! Retardirani i neobrazovani, nadam se da će im neko iz džepa jednog dana ukrasti sve što su zaradili na svojoj nepismenosti i neobrazovanosti...
Mjesto se zvalo prije RATA Bosanska Dubica, a onda ste vi nakon rata promjenili u Kozarska Dubica !!!! Informisi se prvo, prije nego sto se pocnes praviti pametan
Svicarske krune?!! Sad mi nista nije jasno. Svicarske, svedske, Krune , Franke..... Sta je sad dijete ukralo :)
Niti se naselje zove Bosanska Dubica, niti Svicarska ima krune kao valutu, idioti novinarski.