Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je neko genocidas srbin terorista porijeklom CiM KLIX-TORIXS KRIJE NJEGOVO IME I PREZIME ! Da je Bosnjak odmah bi mo ovaj cet.tnicki portal napisao ime i prezime !
A možda je i Hercegovac
Nije to moje Dina mi ! To mi je Mustafa narucio -ima svadbu,zeni se cetvrtom zenom po Serijatu,pa hoce coek da malo prosemluci. Mislio je za Bajram,ali sam ja zakasnio-imo problema pri kupovini. Upotpisu : Mali Mujica-samoubica \'TURCIN LAZE KAD MU DODJE HAKA, POTURICA OD ZORE DO MRAKA\'\'- NARODNA
ste vi Srbi
Poturica zvani bosnjak, magistar islamofastiscke handzar SS nauke krenuo na sastanak sa 40 nimfa u dzenetu.
@@hilmo Što si ljut? Da ti brata nisu uhapsili?
Jadna impotentna srpsko-turska poturice, samo srbi jesu PRAVI TERORISTI, SILEDZIJE I UB....ICE ! Cijela zemaljska kugla ZNA KO SU I STA SU SRBI TERORISTI i BARBARi !
A sta vas trojica gore mislite da nije neki psihijatrijski slucaj? Kao vi!
ko je taj nepostojeci \"BOSANAC\"!???Mora da je genocidno pravoslavno Tursko cigance srpce pa ga sakrivaju pod nepostojecim \"BOSANCEM\"... inace bi pisalo ili Bosnjak ili Hrvat....
Sigurno je neki apsolvent Fakulteta islamskih nauka sa Pogorelice krenuo da odbrani diplomski.
Sigurno neki Bantustanac sa 24% krenuo po nagradu od 40 djevica!