Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo staru sebi...kad vec minira,navodno zbog zivotinja..zasto nenapise...mine pa neznaju zivotinje citati a ne ovako ubiti nekoga. Bog zna kolko ima ovakvih indijanaca koje miniraju gdje im se ćefne....
Indijanci
Mislis, genocidasi?
Ebo ga kkuruz. Sad u begov han kpz-Zenica pa sadi do kraja zivota..
Ljudi ladno bombama štite kukuruz.
Auuuuuuuuuuuuuuuuu izgleda da je glad pokucala na vrata PC entiteta malo prije nego se očekivalo? Gde je sada Bulevar da nam priča o srpstvu i bratstvu? Hehehehehe...
@0gledalce bas je ovo smijesna vijest u pm.
Jeli ovo pocela glad u rs? Glasaci m. dode bombama moraju da stite kukuruz.
Milunka, Milunka sta si sad nagovorila "cojeka" da "turi" u kukuruze ...:D ...jel bio u "pederskom odelu" :D
Sta radi covjek u tudjim kukuruzima?
Da ima imalo pameti ne bi to uradio, jer to je znano da će prije čovjek poginuti na to nego neka životinja. Ali eto kad hoćeš da naudiš životinji šta se desi, a da je makar ovaj mozak što je postavio, a ovako neko ni kriv ni dužan pogine.
kukuruz, zito , a Japan tek na 3. mjestu
Prvo, drago mi je da je bar lovac poginuo jer to su govna od ljudi. Drugo drago mi je da je majmun koji je nasadio bombu uhapsen. Dati mu 20 godina, moglo je dijete naici !!!
sta ce dijete u tudjem kukuruzu