Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stup nije u Sarajevu cisto da se razumijemo :)
Urbana korida.. haha
Jeste li sigurni da je to bila korida ??? Da to nije se sastajala \'\'Prudska\'\' trojka !!!
Dr. Nedo Zec vapi za tobom idiote!
kralj papaka iz sarajeva je bio i ostao HARI MATA HARI
KORIDA JE BILA U SARAJEVU I PRIJE RATA.. na stadionu KOSEVO .. NIJE SE MOGLO doci do karte .. prizanli mi ti ili ne sarajevo je uvjek bilo grad PAPAKA a sada je to i zvanicno ..
KORIDA U SRE SARAJEVA.. E POPI.SAM VAM SE NA KULTURU... STA RAT I PAPANLUK URADI OD SARAJEVA...
ma daj ba kakvo sarajevo ...sarajeva ocima nije vidjelo ...to je dole u bojniku 20km od grada ...sta vam je ...hoce pomisliti ovi sa strane da je fakat negdje u uzem dijelu grada
Pa evo opet se javlja ovaj umobolnik AKADEMIK!!! Sarajevo-x bi stvarno trebali da povedu racuna o ovome. Evo SIPA, evo ga, tu je on. Nemojte samo reci da je problem naci IP broj njegovog racunara i locirati ga!!!
jao korida u glavnom gradu, ma bravoooo gore ste vi zivotinje od tih volova... a zar borbe zivotinja nisu zabranjene???
taman sam se zaletila u tri koraka da fiknem kamen s ramena kad naiđe policija vele da se maknemo. inače Jana je bila super. jes dobra.
sudeci po komentarima, korida je u biti jedina pozeljna manifestacija. ljudi ba, sta se cudite? sve nam je po mjeri nas, tj. vecine: i politika, i kultura, i sport i drustvo uopste. svejedno je koja nacija i koje pleme. ipak nam je sve po mjeri. da smo drugaciji, sve bi bilo drugacije.
Kaze se: sacuvaj me boze hrvatske kulture, srpskog junastva i bosnjacke multietnićnosti
grijesis: \"sacuvaj me boze hrvatske kulture, srpskog junastva i bosnjacke pameti!\"
Naslov je bas ono novinarski? A to sto je tek \"tacan\"? Mora da ga je pisao Antonio PANJeta.