Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to smo i mi radili u srednjoj skoli. Nista neobicno. Nisam ponosan na to, al sta ces, moralo se.
Shvatila idjeca da zive u smijuriji od drzave pa se pocela zezati i ismijavati Policiju koja ne moze da locira odakle su upuceni pozivi :)
ehhh moji skolarci kad stvarno se tako nesto desi..(a nadajmo se da nece)...Pripadnici odjela kontradiverzione zaštite MUP-a Kantona Sarajevo mozda budu malo spori pa kasno dosli..ne igrajte se vec ucite,prepisujete i maknite se gluposti...
a gdje se inace kupuje te bombe sto ih djeca ponesu u skolu?!
Dbr. gim nema nikakve veze sa bombom, dojavljuju iz V. Tako da se razumijemo nemoj se @mincy na prvu lozit ;) I priznajte dobro vam je svima doslo kao i nama kad su pretresali 5 pa su i nas evakuisali ;)
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, svaki dan ista priča. Stoka ostaje stoka.
pametni, prije je se zvala trgovinska, sada je trgovačka....
Treba urediti stvari oko ovoga jer do sada koliko je laznih dojava bilo i bice u buducnosti ako se nerijesi to.Moji predlozi 1.Postaviti kamere u svakoj skoli 2.Postaviti detektore za metal na ulazu u skoli 3.Za svaku laznu dojavu kazniti ucenike po 1 satom dopunske nastave i da se nadoknadi izgubljeno vrijeme tokom pretresa skole a to znaci da se nastava odrzi planski dok se sve ne zavrsi 4.Izlazak policije na pretres skole za laznu dojavu treba da plati roditelj ako se utvrdi dojavljivac ili da ucenici to placaju pa bih se to iskorijenilo.Samo dobra kazna moze sprijeciti ovakve pojave u buducnosti.
Kod nas u Gračanici srijeda i četvrak redovno dojave. Bombaških poziva je bilo preko pedeset u zadnje dvije i po godine. Hebat će bombaše mudra guja zvana DA_SO, od \"socijalističke\" mu Gračanice prave Bagdad. Ja plaha vakta za pogana insana.
MOLBA : NE SPOMINJITE NAZIV GIMNAZIJA DOBRINJA U ovim smijurijama . Ta ustanova nema nikakve veze sa ovim glupostima u V gim. OK?
@gimnazija dobrinja čuj furaju se na 5 gim. za tvoju informaciju, inače netačnu, prvo je bila dojavaa bombe u saobraćajnjoj, pa mašinskoj, a tek onda se to počelo furati u gimnazijama.
HAHAHAHAHAHA...jao imaju se na koga i furatiii...kao vii neko i nesto,izvlaci vas samo ovo gimnazija i nista vise ;)))
Bjelave,trgovinska,kraj osamdesetih....najljepše godine života mog..
nisu to oni uradili jell nisu naucilii, u toj skolii se nema sta ucitt hahahhahahahahahhaha negg sta ce to je skola na \"zavidnom nivou\" pa morajuu na druge nacine privlacit paznju, i to furajucii se na petu gim ..... JADNOOOOOO :// :)
Joj sto se furate na V i dbr. gim to kod nas zaredom dvije bile .. E djeco djeco, nikad se vi opametit.-.-
lakse je organizirati kolektivnu bjezaniju s casa, nego ove bombe :))
taman sam i ja htio dojaviti samo nisam znao sta cu im rec :D al eto pomogli ste mi ... treca puca za 30 min