Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, mislim da su ovakve stvari i za ocekivati u Dodikstanu. Ptanje je samo kada ce gradjani BL i pravoslavci u BiH prestati slijepo vjerovati Dodiku. Nacionalizam je samo uspio izolirati RS od ostatka svijeta a to nikako ne moze da opstane.
zis1: Upravo. Zbog toga mislim da je do naroda. Okej, ne volimo se. I ne trebamo. Ali se ocigledno ne mozemo rijesiti jedni drugih, pa je onda bolje da se okrenemo nekom saradjivanju. Principijalno ekonomskom i antikriminalnom. Jer sta meni vrijedi biti bosnjak, srbin ili hrvat ako mi djeca nemaju sta jesti. Zar ne?
oh, sto je neko jutros imao zayebano rociste s kojeg nikako nije mogao da se izvuce... :D
Imaju li dovoljno policajaca da pregledaju objekat?
Neko se dosjetio da ''ubrza'' rad Suda.....
Ili je trebao na sud, pa ovako legalno ga odgodio .-)