Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u republici smrdskoj
uzmite otiske prstiju i uhitite kriminalca.
Pa ti ovdje kupi dobar auto da ti ga takav odranije poznat po krađi auta za 5 min prebaci u Istočno Sa ko preko Rio Grandea. Samo ako već glumi desperadosa onda ga treba po tom zakonu i kazniti, čim ga uhvate o prvo drvo objesiti,pa nek onda glumi Billy The Kida. Još će sad i kazniti ove policajce što nisu pustili da ih upuca.
Super, bas divno sto im je popznat...ne trebaju ga ni hapsiti onda..kad su ga vec pustili...
Kud ne pobobi par vlashkih dr0t0va.
Eeeee Evropa nam je nametnula taj \"demokratski\" način rada policije, da su ga ubili onda bi bili optuženi za prekomjernu upotrebu sile pa suspenzije, suđenja, polaganje računa EUFOR-u. A paradoksalno, baš su vozilo EUFOR-a spašavali. I ja da se pitam, trebali su ga pogoditi i jedan kriminalac manje.
super beba...poznato da je dobar sa cijelom murijom...naravno da ce mu omuguciti bijeg
ja smrdske policije apjiefgpaifgšefšapoewfjkgšOR ocito je da su ga pustili...
U i stočnom ništa novo.
srpska posla
Bitno je da se uhapsi neko ko zapali baklju........
pa nisu ga ni uhvatili....jao policije...idite kaznjavajte pjesake