Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je onda kriv ako on nije..neko ih je ubio...a sekovici su dali bezbroj ratnih zlocinaca picev od sekovica.vlasenice milica bratunca.sebrenice.zvornika.osmaka..
Da je bio pripadnik ARBiH,pisalo bi takozvane.Medjutim portali ali i sve medijske kuće u FBiH,u punom kapacitetu izgovaraju ime rs i tamošnje vojske
hahahah osim balijskih kuca,I JASMINA!! jel to hoces da kazes??? allah u ekber,selam elekum i to je nacionalna televizija,Hebem ti gdje god sta imas. I pusti vise te suplje price "uzivo nebi uzivo nebi" ajde smrde na facebbok klix,i naci ces me lako! osim ako neces prditi iza laznog profila kao vecina!! I ODGOVORNO TVRDIM DA SI TI BALIJA,HUŠKAČ,SMRAD ILI STA VEC....I 100 PUTA TI HEBEM MATER,JER LAZES,OBMANJUJES NAROD I JOS SE PRAVI KAO NESTO HEBEN!! PA BUJRUM ZEMLJAČE!!
Nemoj sam da slaviś ua Praljkovaćkom rakijom.
Sma da upizaju Muslimane i Katolike koji su vratili se na svoje,koliko ih joś ima na slobodi a niko niśta,ni ovaj slućaj nije iznenadio.. A kako źive povratnici svjet sav zna..
Opet atak na nevine srbe, zatvorenici se sami ubili pali niz stepenice kad su posli u setnju
prva doza jutarnjeg kmecanja !
Oceli i on sada pucati ko Edin Posto imaju iskustva u tome Eee drzave, ubice i psihopate se setaju ulicom A vamo haspe svercere cigara i kaznjavaju neprijavljene radnike Fuj
bas me cudi da je sud u istocnom sarajevu oslobodio srbina za ratni zlocin
Pola Smrda su zlocinci i genocidasi, a druga polovica ih podrzava u tome.
@patlidjan Treca polovica??? Postoje samo dvije polovice Smrdonjo neskolovani
ovo je nisko bilo