Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi jih nagradijo 8 godina, da idu prije u penziju a Orića i njegovu kompaniju bi osudijo 1008 godina zatvora sramota za sudije u Banja Luci!!!
Dakle po 6 mjeseci sa pomilovanjem. Bitna je bar presuda da se zna da su krivi.
po tri sata tukli i prijetili smrću i dobili svi zajedno 8 godina. Ovo je poziv na nasilje koje se neće kazniti.
Cinjenica je da tuzioci i sudije pravoslavci, prije svega gledaju na to da li je neko srbin, bosnjak ili hrvat, pa tek onda na pravo i pravdu, to su naputci SANU u memorandumima koji traze relativizaciju zlocina... Ove kazne su smijesne.. Zasto onda i po kom osnovubsu sudili Oricu, nema kakve dokaze lazne, svejdoke lazne nisu poturali Hagu, pa i Sudu BIH samo da dodje do osude, a sad ce atakovati na Dudakovica i sl. da samo andju mrvicu da se zakace.
kako bi mogli da imaju nesto sto bi mogli urnisati, spinovati itd Bolest je to velika. Da ne pricamo dalje... Pametni ljudi srbi pravoslavci znaju istinu u sve a oni koji prigovore, noc pojede ili bjeze vani pred zlocincima
Sa takvim razmišljanjem nemoj se čuditi tretmanu Muslimana u RS
I osuda je nešto, ali kazne se mizerne.