Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska posla
maratonci trce pocasni krug
stoko jedna sprdate se ovde sa ovakvim stvarima,kako vas nije sramota,zamislite da se ovako slicno vama desi,kako bi se osjecali,al opet poznavajuci nas mentalitet,garant ga je upucao oko neke medje,il nedaj boze posjecenog drveta
CP6Y BAZDE
vlaska posla..
narod ima dosta paro sa komentarima ... forza narod
dinastija karadjordjeva je dobila taj prefiks kara tj. crni zato sto je prvi od njih ubio svog oca(zato sto je navodno htio da se preda turcima), a sta je bilo ne znam, to je kod opravoslavaca obicaj- karamasovi su u stvari crnoobojeni
otadžbinski rat.
Pa m.ater vam j...m nenormalnu, kako mozete dozvoliti da se ovaj clanak komentira i da se kojekakvi bolesnici ovde izivljavaju. Valjda zato sto se radi o S.rbima je sve dozvoljeno. Da se u porodici Edina Dzeke ili Miralema Pjanica desila takva tragedija da li biste dozvolili komentare? Sram vas bilo. Da se razumijemo ja nisam Srbin kao sto vi mislite, ali ovo mi je bas degutantno i odvratno.
Uzasi komentari, sramite se!!!!!
zalosno je svako ubistvo koje se desi,svaki dan se moze procitati da je neko od srba ili se ubio ili nekog ubio,na kraju zakljucujem da ti ljudi nazalost nemogu zivjeti bez krvoprolica,a takodje u svakoj srpskoj kuci mozete naci oruzje.zasto li je to tako?Mada je ovo tuzno nebitno o kojoj nacionalnosti se radi!
ludilo na sve strane....
Zipa kad Dodu rokne hanuma mu :D Hoće Dodo u qrvaluke......usne, usne boje vina hahahahaha
Ovo je zbog Ratka Mladića!
Tko kaze da je Savo spavao, kad je Savo u kanalu spavo?
savo, deda ti oca u celo pravo. za dedu bravo bravo.
kokaju se kokaju