Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta očekujete od komentara pa ste ih pustili. Djeca ovdje komentaruišu sve moguće na nacjonalnoj osnovi. Ne znam zašto više i dolazim na ovu stranicu.
naravno ni ova vjest nece proci bez nacionalistickog prepucavanja, klix to zna, i trebao je zabranu komentarisanja staviti na ovo RIP
sta reci...samo jedno veliko FUUUJJJJJJJJJJJJJ
Što reče rahmetli majka od jarana:\"Sine,ne stigne zlo nikad u stopama\"...
Ovi komentari koliko su odvratni toliko su i dobri za Srbe. Barem ce nas ponovo podjsetiti sa kim dijelimo teritoriju i da nikada ne nasjednemo na pricu o multi kulti BIH. zivjela RS
ne kontam sta se sad svi obrusavate na klix..mozda nije trebalo dozvoliti komentare,ali nisu ni oni krivi sto u drzavi zivi samo stoka zadojena nacionalizmom i primitivizmom.
\"Novinari, iako su slobodni da izraze svoja gledišta, moraju napraviti jasnu razliku između komentara, pretpostavke i činjenice.\"..ALI VI STE TOLIKO NESPOSOBNI I NEMORALNI DA BRUKATE ČOVJEČANSTVO I LJUDSKI ROD SVOJIM POSTOJANJEM.
Novinari će u svakom trenutku biti svjesni opasnosti koja se javlja kada mediji govorom mržnje podstiču diskriminaciju i netoleranciju. Imajući u vidu takvu opasnost, novinari će dati sve od sebe kako ne bi huškali i/ili podsticali mržnju i/ili nejednakost na osnovu etničke pripadnosti, nacionalnosti, rase, religije, pola, seksualne orijentacije, fizičke onesposobljenosti ili mentalnog stanja.
Najvažnija odgovornost novinara i urednika je osigurati da njihov rad bude usmjeren ka poštivanju istine, kao i prava javnosti da sazna istinu. Novinari će u svakom trenutku obavljati svoj posao u duhu pravednosti, istinitosti i pristojnosti pri sakupljanju informacija, izvještavanju i predstavljanju mišljenja.
Jel to vlasi opet se nesto digli? Sjetite se kako je bilo prosli put! Da ne bude kolona na traktorima prko Drine?
VI KRŠITE OSNOVNE ETIČKE KODEKSE ČASTI NOVINARSTVA...R.E.T.A.R.D.I.R.A.N.I PLAĆENICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bhnovinari.ba/images/stories/pdf/zakoni/kodekszastampu.pdf
Koji nebulozni komentari!Fuj! Jeste li mozda pomoslili da je eksplodirala plinska boca? Ne zna se, u kojem toru se gore zivi,a vi se radujete tudjoj nesreci!
LAJTE.LAJTE KEROVI POTURICKI.SAMO REZITE.PJENITE.TO VAM JE JEDINO OSTALO.KADA VAS NA KRAJU UHVATI BJESNILO,ZNA SE STA SLIJEDI,KARANTINI I EUTANAZIJA.
pa ja klixsovci...treba vas j.e.b.a.t.i radi dopuštenja komentarisanja ovakvih i sličnih tragedija i članaka
Ali od vas moderatori i administratori ovisi koji ste članak procijenili da li je za komentara ili ne..Ne bi bilo malo na odmet da uzmete i prelistate ZKP-e BiH i da se malo zabrinete..Pojedinac je odgovoran za dopuštanje komentara za pojedine članke,ali i njegov urednik..Nadam se da ima pojedinaca i članova porodice koj ce vam složiti krivičnu,balavurdija koja komentarise neće biti na ročištu..ali neko od vas vjerujte mi sigurno hoće..neprofesionallni s.k.o.t.o.v.i
\"Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima\"...
Ovi vlasi ne znaju ni bombe bacati XD vazda su bili nesposobni za oruzje i ratovanja