|

Bijeljina: Rekorder sa više od 50 pljački za godinu dana

Bijeljina: Rekorder sa više od 50 pljački za godinu dana
0
S
SRNA
26.1.2015. u 15:31
11
komentara
0

dijeljenja
Bijeljina: Rekorder sa više od 50 pljački za godinu dana Foto: Arhiv
Na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina lani je prijavljeno 1.297 krivičnih djela protiv imovine, a rekorder po broju pljački je osoba iz Bijeljine čiji su inicijali B.L. sa više od 50 provala i krađa tokom godine.
Prema statistici policije, on je provaljivao u porodične kuće i stanove, trgovinske radnje, apoteke, mesare i stovarišta, odakle je krao novac, zlato, računarsku opremu, mobilne telefone i ostale predmete koji se mogu brzo i lako prodati na tržištu.

Među 944 osoba koje su tokom godine prijavljena za krađe u regiji, po broju krivičnih djela slijede ga osobe iz Zvornika čiji su inicijali S.B i D.M. koje su osumnjičene za 42 pljačke na području Zvornika.

Njihove mete bile su porodične kuće, stanovi i pomoćni objekti, trgovinske radnje, ali i elektro-energetska postrojenja, trafostanice i repetitori, kao i automobili.

Na području CJB Bijeljina u 2014. godini ukradeno je 17 automobila, a u dva slučaja otkrivene su lažne prijave krađe vozila.

U prošloj godini policija je rasvijetlila oružanu pljačku Nove banke iz koje je 31. jula 2012. godine ukradeno 56.000 KM, kao i oružanu pljačku 28.000 KM iz Pavlović internacional banke u februaru 2013. godine, a za ove pljačke tereti se osoba nastanjena u Bijeljini čiji su inicijali Ž.L.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...