Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li mliječni zub?
Dobro pa ga nije naguzio , kako ih je Kacavenda vaspitao :)
SLUČAJNOSTI (KAKO UVUĆI RUSIJU U RAT): 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata). ... izgleda kao da se nekome u Srbiji pojačava histerija od miroljubive stogodišnjice prvog svjetskog rata ...
SLUČAJNOSTI: - godina 1914-a, mjesec juni, Sarajevo (Gavrilo Princip). - godina 1914-a, mjesec juli, Rusija počinje mobilizaciju. - godina 1999-a ("tajni" beogradski pokušaji uvlačenja Rusije u rat). - godina 2011-a, mjesec oktobar, Sarajevo ( Mevlid Jašarević). - godina 2011-a, mjesec novembar, kosovski srbi traže rusko državljanstvo. ... i naravno, gore navedenih 5 (pet) parametra "nemaju" nikakve veze sa onim što poznajemo kao SRPSKA VLAST ili SRBIJA ... KAKO UVUĆI RUSIJU U RAT: 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata).
MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme, 2011 godine, nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi rat (NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.
koji je tebi racku ?
Sad će neko jedva dočekati da ovakav slučaj iskoristi da popljue sve ostale nastavnike i profesore te da naglasi kako im treba dodatno smanjiti plate i poniziti ih.
Zato sam i napisao takav komentar, već se neko našao da generazuje. Treba izdvojiti i odstraniti štete elemente iz svih segmenata a ostalo podržavati i gurati naprijed - zdravstvo, policija, školstvo, javne servise, sport... ma u svim segmentima.
korumpiraniji su od policije,ima toliko trulezi u nastavnom osoblju sirom zemlje da ih jednostavno moras grupisati ,da ne bi bilo generalizovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NACIONALKRETENISTIČKI OBRAZOVNI SISTEM: Već mnogo desetina godina, srpski obrazovni sistem, još od osnovne škole, uči nove degeneracije srba, da gaje netrpeljivost prema narodima druge nacije ili druge vjere, uz propagandu u stilu ''mi srbi smo jedini dobar i neiskvaren narod, a svi drugi narodi su pokvareni i zli, pa je herojski čin ubiti i orobiti svakoga ko nije srbin''. Nema sumnje da takav obrazovni sistem uz alkoholizam i narkomaniju priprema nove degeneracije srba za genocide i razbojništva u budućnosti. Što je najstrašnije, ovakva nacionalkretenistička indoktrinacija se najčešće odvija na podsvjesnom nivou, što znači potpuno odsustvo samokritičnosti.
Sve ti ovo fino kažeš, vidim i da si načitana ali kakve veze to ima sa ovim nastavnikom ili djetetom! Tebe je neko izgleda nasikrao ili ti nečeg fali!
Danasnja djeca su STOKA, a profesori jos veca! Pa ko sad, tu kome, ko ce ga znat???
@SeLmIcA Poseri se ti na profesora koji učeniku izbija zube.
@ Mrav2 U kom dijelu komentara branim profesora, pojasni mi molim te, prosvijetli me.Strogo sam protiv svakog vida nasilja. I ponovit cu svoj komentar: Danasnja djeca su STOKA, a profesori jos veca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MASOVNA SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Tamo gdje je srpska vlast, nema ništa racionalno u odnosu na mlade naraštaje. Recimo posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
vjerovatno je i tebe napravio neki srbenda onako uz plot pa je ispao takav debil....
Pazi "Ja i Ona" ima nešto što se zove uticaj okoline. U ovom slučaju, ja lično sumnjam na moguću nacionalkretenizacijsku histeriju koja bi mogla biti neka vrsta istorijske društvene zaraze. Čak i da čvrsto vjeruješ da ti nemaš ništa s tim to nije garancija da se možeš bezbrižno opustiti.