Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine Drina odnese zivota i zivota i ljudi nikako da shvate da se s njom ne treba igrati.Gledam kako je se pojedinci koji su lafo iskusni plivaci preplivavaju a kada neko nastrada onda je kasno.Neplivac nikada nece uci u dubinu i udaviti se nego samo oni koji sebe smatraju iskusnim plivacima.Postoji datum(i) za koji se kaze da tog dana ne treba ulaziti u vodu odnosno kupati se na rekama a koji delimicno svi postuju ali naravno uvek ima usijanih glava koje misle da je to glupost.
Koji Mladić jel Ratko serem mu se materi na grob slatko
Drugi u dva dana ostavio život u Drini.
Ne moze proc nijedna godina da Drina ne uzme neki mladi zivot...
Drina je najveća bosnjačka grobnica!
Jel' vlah? Jel' vlah? Recite mi molim vas. Ne mogu da izdrzim ovu neizvjesnost.
Pretužno....
Nikad mi nece biti jasno sto neplivaci ulaze u rijeku dublje od koljena,valjda adrenalin?
Pusti suplju,na ovim prostorima iskljucivo se neplivaci utapaju!Nije ovo Swecka pa da je plivanje obavezno u nast.programu,80% je neplivaca.