Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sazuti Vrlo ti je glup i prizeman komentar. Nisam stručnjak ali sam stručniji od tebe. Imam PPL dozvolu i letim već godinama. Golubić poznam dobro i letio sam tamo nekoliko puta. O ljudima koji vode taj aerodrom mogu reći samo najbolje.
@sarajevo-x Opet se vasi polupismeni novinari provaljuju..Cuj: \"strašna avionska nesreća\" a samo pilot zrtva udesa.. Hahahaha..Daj vratite mi Pipu4EVER nije on za lektorisanje ni toalet-papira a ne jednog sajta..Evo, pristajem, ja cu mu svaki dan(umjesto vas) kupovati pivu pa nek sara po zidovima, bolje nego da me bruka.. Otac Pipo-je PRD4EVER
Slazem se. Clan sam njihovog kuba i mogu reci samo najbolje. Pogotovo o tome ko ga vodi. Nemili dogadjaj nema veze sa Golubicem, bar u kontekstu pâda i krivice, ima veze jer je avion isao tamo ali to je tehnicko pitanje. Radi se o VFR avionu koji bi se morao moci bezbjedno i samostalno spustiti na Golubic cak sve i da njima kontrola/toranj totalno izgube radio vezu, tako da ista sigurno ne moze biti kriva za pad ni najmanje.
ETO, KO TI STRUCNJAK, DA SI STRUCNJAK BIO BIH NACELNIK OPSTINE
jes vala bas.
Kako načelnik, koji avion vidi samo na fotografijama i nema pojma o letenju, može da donese svoj \"stručni\" zaključak da aerodrom nije siguran? Ova kobna nesreća nema veze sa aerodromom. Istraga stručnih lica će otkriti šta je u pitanju.