Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovih beživotnih tijela u zadnje vrijeme.... Da te Bog sačuva, imam osjećaj da je ovo postalo "normalno".... Zgražavaju se nad sj Korejom, a u BiH još gore stanje.
nije ubistvo sigurno
nista novo
dok oni došli on se ohladijo
Dalida će tužiti AMerikance. Sad svako počeo ubiajti ko sarajevska policija na Ilidži pa onda SAOBRAĆAJNA NESREĆA ! AMerikanci nemaju Romova pa da priznaju , imaju cenaca ali i rasnih napetosti, tako da je najbolja saobraćajna nesreća ala Dalida Burzić ! https://www.washingtonpost.com/local/public-safety/killing-of-muslim-teenager-not-being-investigated-as-a-hate-crime-police-say/2017/06/19/e7670f0a-54f0-11e7-ba90-f5875b7d1876_story.html?utm_term=.3f7f661945d2
--- potvrdio Irfan NEfić TO je na ovom području sasvim normalno. I sam je Iran Nefić jednom pokosio pješaka kod BReze na trotoaru i nije stao da mu ukaže pomoć, jer MU SE ŽURILO AN SASTANAK . Srećom pješak je prežuio ali protiv parola policije nije u ovoim SDA pravosudnom sistemu imao šanse, JEdva se izvukao da mu ne plati duševnu bol !
Ramazan mjesec visokog rizika. Mjesec ubijanja i terorizma
Hvala muslimajmune 😂😂😂
Prijatelju stari ispricacu ti pricu.......