Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce babo Izo da potplacuje sudije i tuzioce jer ako je Tomo za ubistvo dobio manje od 10 godina za ubistvo, ovom ako odrede pritvor bit ce dobro
Samo me interesuje ko ce platiti ljudima automobile koje su ovi levati i njihove trebice zapalili???
Stoka i ološ,svi Spahovići,od kretena Ize,žene mu,pa do debila sinova,osim Vahka,koji je,izgleda,koliko toliko bolji....valjda povukao na Izinu prvu ženu...ko će ga znati.
Debli nas sud je korumpiran babo ce placa
Debili klasicni. Tomo je zaeban lik al ovaj benjo je retard obicni
Oni ce proci sa uvjetom samo mozda dobiju koju godinu,ali tesko. Zalosno je sto su oni sad omladini uzor i kurce se,a svi rodeni poslije rata i glume glumce.. Treba Benji se najebat majke...
narcise pa zamoli prijatelja da ti jos jednom pokaze ja odgovorno tvrdim da je sestra u pitanju njegova .Nek objavi te prepiske ako ima pa to bi senzacija bila!!!
narcise malo si pobrkao nije zena od Hatica nego sestra ona voli tuzlake !!!
Rodila ih majka sto su slatki, al nek slade sad u Zenici jedno 5 godina
Ubit 2 govneta
'nači ovaj klixa je bolest kao i svi drugi "portali", ovog tipa, zajedno sa svim "DM-ama". Puno sreće, zdravlja i para svima.. Over&Out!
E Benjo budalo. Ugledaj se na Valeta, ostavi se klosara i napuhanih ku**va
Sudija to dirat nece, jer sve mirise na cvijece!
tri puta ce olistati gora dok se lola vrati iz zatvora
Pustit ce ih ako se zakunu da neće više pravit belaje....to je dovoljno
gdje ste bili dok je bio niko 🤣🤣
Amateri.