Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja sirovina moras biti na ne budes najpazljiviji kad vidis zenu da gura djecija kolica ili trudnicu👎💩
ti si sirovina mater ti ebem njeznu
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
Pa i najveci mamlazi uspore kad vide zenu sa djecijim kolicima, fuj. 😠 Bebi sto skoriji oporavak :(
MAJMUNA KAZNIT ISPRED VJECNE VATRE KO NEKAD KRATKIM POSTUPKOM
Stoka !!!
U sta je kobila gledala kad je prelazila. Uzivila se da je negdje vani!!! Valjda u bosni pjesacku sluzi za prelazak pjesaka a ne za OBAVEZNO ZAUSTAVLJANJE AUTOMOBILA.
@zavrtak kobila ti je mati tvoja koja te okoti u takvog kretena. Zbog takvih cobana kao sto si ti i ginu neduzni pjesaci sa djecom po pjesackim prelazima.
Kreten ti je tata kurva ti je mama seljacino smrdljiva. Coban si ti seljavino tuzlanska
jadno djete
Dozivotno oduzet vozacku, ako je spreman udarit bebu i bjezat nakon toga, taj je teski psihopata
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
Pretpostavljam da se onaj koji je udario kolica uspanicio i krenuo bjezati, ne gledajuci lijevo desno usao u kruzni, i onda ga je pokupio ovaj drugi. Po polozaju auta mi opet nikako nije jasan sudar.. al sigurno nije bio mali. Plus ovaj kruzni ima video nadzor, a k tomu je uvijek guzva i od pjesaka i od auta.. ovo je za zatvor na duzi period i dozivotna zabrana upravljanja motornim vozilom! Fuj kakav svre sljam hoda ovim gradom. Nadam se da je bebica dobro
Strasno.U sta je kreten gledao kad je vozio.
Kakve debilcine!! Veca opasnost preci na pjesackom prelazu jer je odavno vec svakodnevnica da nakon sto jedan automobil stane da predjes vec sljedeci iza njega juri i samo gledas kad ce da te pokupi..gubarima zeljnim brzine i adrenalina oduzeti vozacku za sva vremena!!
Bebi brz oporavak, a pjesacima i vozacima vise paznje i strpljivosti. Inace smatram da treba ogradu sa elektricnom strujom postavit duz ulice, tako da pjesaci mogu samo na pjesackom preci
A kad se upali crveno vozačima, automatski da 'iskoče' čelične zapreke ispred pješačkog! K'o ispred američkih ambasada!
@kontraprotivan Imat ces onda problema sa hitnom pomoci! Iako vozilo sa rotacijom svakako nije iznad semafora i policajca, ali to se vise-manje tolerise.
Pa bebica :( tugo moja...nadam se da ce sve biti dobro. Majci sabur, mogu misilti kroz sta prolazi.
Ove sarajlije su tolike seljacine da to nije normalno sve sami papci u autu neznaju sta je zebra seljacine jedne ogavne
A Zenicani sve do jednog akademici? Kao prvo,vas naglasak me toliko iritira da mi se povraca od njega.Zavijate kao najveci cobani na ovoj planeti,cak vise od onih pavijana na grani.Ugledni građanine,NE ZNAM se odvojeno pise.Toliko o seljakluku i nepismenosti koju spominjes.
@Avenija Ako cemo ici tom logikom,onda cemo svim sandzaklijama hebati majku, kada je sanjin Sefic ubio dvije cure kod muzeja ili Rastoder na Alipasinom? Zenicanin nikada nije napravio udes u Sarajevu? Hocemo li banalizovati stvari i strpati sve u jedan kos radi ovog kretena koji nije pazio?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne znam sta se desilo i ko je kriv i nikoga ne zelim da opravdavam...ali alarmantno veliki broj pjesaka se jako bahato ponasa prilikom prelaska kolovoza...neki ne gledaju da li je sigurno preci,nego samo zakorace i glava im u torbi...
Ovaj se namjerno bacio na haubu. Odlično se vidi 0:18-0.24: https://www.youtube.com/watch?v=4ooMtqrtZ84