Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar je dijete zivo, aBd da dodje u prave ruke.
neki supruznici bi dali sve na svijetu samo da imaju dijete, a ovi su ispod nivoa zivotinje da ostave bebu, pa n zivotinje ne ostavljaju svoje mlade.
@mojKliksas imaju djecu i oni koji nisu supruznici, pa ih ne ostavljaju. Jesi li ljubomorna sto neke zene dobiju djecu i odluce da nemaju muza?
Sta je ovim zenama,ne mogu da vjerujem sta rade?Sad ce neki rec i musko je krivo,jest krivo,ali zar majka moze ostavit dijete.Ne mogu vjerovat,pa djeca su najvece bogatstvo
@gooUser1587670553 sto ne bi majka od sliovanja ostavila dijete?
Tačno da te bude stid porijekla, dno dna smo !!!
@ovlaz to nije dovoljno.Zena mora da zna da ima mogucnosti se odreci djeteta i dati ga na usvajanje ili na zbrinjavanje porodici dok se njeno financisko stanje ne sredi.Majke se bez razloga ne odvajaju od djece, bez obzira da li je ona u braku ili ima svog prijatelja.Sad mogu samo da zamislim da se je ona zbog roditelja morala na ovakav nacin odreci djeteta.I to je moguce, kad znamo o nasmi zaostalim gradjanima.
Nije đžaba rečeno u Živinicama žive divlji ljudi.
Tteba uvesti obavezan dnk test za oba roditalja pa tek onda pustiti iz bolnice. Tako bi se ovi slucajevi rijesili veoma brzo.
@damir0201 roditelja
Djete te okrene na pravi put i bog ti da sansu da se vratis,boris jer ja sam bio debil,kockao kad se moja curica rodila nikad vise nisma pokledao kockarnicu,alkohol i hodanje poso kuca porodica.
Nijedna životinja ne ostavlja mlade samo ljudska životinja kao što najveći grabežljivac ne napada svoju vrstu samo ljudski pogan
Zinaluk sta čini
Policija ne traga za RODITELJIMA!???????? RODITELJ je neko ko voli, njeguje i odgaja svoje djete. Ne moze se svako nazvati imenicom RODUITELJ.
Kako moze neko zivjeti s tim? :/
I oca i majku kastrirati odmah
Pa i zivotinje su bolje od nas..
Počeli smo ko u srbiji gdje svaki dan nadju ostavljenu bebu
Neko zeli da ima bebu ceka godinama a neko ,baca ostavlja,...Koja je to stoka od ljudi...
Nije dijete za krkane...