Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je se desilo u Sarajevu sad bi vec bilo 100 komentara kako je Bosnjacima \'\'uslo u krv\'\', \'\'zulum\'\', bla bla bla. Plus jos toliko komentara o \'\'stoki\'\', \'\'dosljama\'\' itd.
jao pičk..ica,sve lafo noževi..Niko ne smije jedan na jedan...JADNO OCM
džems bond a rade noževi
doslo je do nesporazuma koji ce prvi kod kacavende na \'\'kanal\'\', ha ja
Avramoviću je povrede nožem nanio R. K. sa kojim se verbalno i fizički sukobio u 15.30 sati u blizini banjalučkog kafića \"007\". iz pouzdanih izvora se saznaje da se radi o Turčinu Ruštu Karaoglu-u koji je samo još jedan od Turaka koji u zadnje vrijeme tlače i sprovode zulum nad nevinom serbskom nejači..