Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da klix nije napisao da je "Bosanac" jer je bl za njih inostranstvo a genocidaši iz BiH su "Bosanci"
Ma kod nas nije razvijena svijest o tome da osobe MORAJU ići psihologu, a i psihijatru ako je potrebno. Svakome bih preporučio ako poznaje nekog da mu treba pomoći nek prvo sa porodicom porazgovara, a onda ako je potrebno psiholog, pa psihijatar.
Malo je njih u genocidnom entitetu uračunljivih.Nema njima spasa,osim da se međusobno poubijaju,i to im treba omogućiti.Dolazi vrijeme samoubojstava u genocidnom.To je njihovo finale.
Pa i Mile je neuraćunljiv.Ima i papire u kojima se sve potanko tumači.:)
@Burbon ... nismo ni svjesni
Znaci neka njega na slobodi pa cemo eksperimentisati...."ako ovo, ako ono"....pa ako poslije svega nekoga nareze k'o sudzuku za mezu e onda cete ga lijeciti "pod kljucem"
Sve ludo