Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav ovom liku koji se predstavlja sa \"what\"! Sta je, iznervirao si se? Vidim da te je ovaj rat negdje daleko protjerao sa tvog ognjista, obzirom da koristis ove Engleske rijeci poput\"what\" i ekspresija\". Lutko moja, da si pametnije razmisljao mozda bi i sad bio kod svoje kuce. Ovako, sta je, tu je!
Ne, ne treba metak u celo. Dobice oni svoje. Mnogo gore od metka. Metak kratko traje, a ovo ce trajati malo duze. Vazno je da su pohvatani.
Banjalucka policija je nadaleko poznata po njenim akcijama u hvatanju onih koji remete red i mir u ovom gradu. Tako ce uvijek biti. Ako se to nekom ne svidja, zao mi je. Te uvrede iz prethodnih komentara nismo ni citali....ha,ha, Good bye !!!
Joj što ne mogu ovih zelenaša,reketaša i lihvara,jedini lijek za takve ter0riste je metak u čelo i odrobijati g0vno,ako neko ima bolje rješenje da ga čujem,ja mislim da boljeg rješenja nema,država ne može da odbrani pošten narod od ovih maj.mu.na,ili trenba maximalno pooštriti kazne,za reket i lihvarenje 25 godina robije pa ko ti j.m-ter
Ma kakav je ovo komentar ktm ? Zasto objavljujete ovakve komentare dragi urednici ovih novina. Uselili ste se malo u Banja Luku da pravite dar-mar,jel? E pa nece moci. U ovom mirnom gradu nema mjesta za vase zlurade komentare. Kao sto nema mjesta ni za kriminalce i zelenase. Naravno da ih je Banjalucka policija pohvatala i odgovarace za to sto su uradili. Ovo je miran grad i treba takav i da ostane. Veliki pozdrav svima od Banjalucanke.
cuj ovo kao neko \"iznenađenje\" sto se genocidni petokolonaski cigani vlasi srbi bave \"zelenastvom\", u.bistvima, s.ilovanjima, r.opstvom, d.rogom, pe.dofilijom, p.rostitucijom.iznudom,financijskim i sveopstim kriminalom..u genocidnoj \"RS\"!?E sto ti je p.rljava Turskosrpska genocidna ciganska k.rv..pogotovu u svezi sa srbopravoslavljem,nema gorih fanatika, t.erorista i fasista
Zelenasi, koja ekspresija, od ovog portala mozes samo najgore citati, cuj zelenasi, nisu zelenasi VEC SRBI GENOCIDASI !