Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo rokaj! dabogda se pobili svi! \"On će meni Bosne nema!\" Kako nema, paša moj? Dok je metaka, biće i Bosne!
isto majmuni jbt dragi balkanci umjesto knjige uzimaju pistolj pa se kasnije pitaju sto im je kisla glOva
slusaj kobilicu... Jesu, svi srbi su turci, i vi sa tim ne mozete da se pomirite, ne mozete da se pomirite da nosite turske gene...pa ste se zato osvetili bosnjackim neduznim civilima......a to sto kazes da je VRS pobjedjivala islamiste, koga je VRS pobjedjivala? Pobjedjivala je kao sto sam rekao nenaoruzanu nejac, civile, a jedan od tih primjera je srebrenica.....a inace VRS nikad borbu prsa u prsa sa ARBIH nije dobila, svaki put ste izlazili kao luzeri....POGLEDAJ MALO IZVJESTAJE UNPROFORA........
@obilić Lojo,popij apaurin,smiri se!Je li ti to tvrdiš da su Srbi Turci?Želiš reći da su Turci odgovorni za sve pobjede VRS-a nad islamskim fanaticima,mudžahedinima i tzv. Armijom BiH?
ma ja nista se ti ne sekiraj.......opet ce se zvati HISETA i to vrlo brzo......samo polako....
OBILIĆ S..E.R.EM. TI SE NA KOCICEV VJENAC, OBILICEVO, LAZAREVO.......I TO MOZETE MJENJATI NAZIVE ALI NE MOZETE MJENJATI CINJENICU A TO JE DA SU VAM ISTI TI TURCI K..A.R.A.L.I.. ZENE MAJKE I SESTRE 500 GODINA,....500 GODINA DUGE P.O.R.NJAVE... !!!!E TU CINJENICU KOBILICU NEMOZETE ZAMJENJITI NIKAD....A MOZDA NI TAD...
Maksimilijan to ti mislis da nas sandze i siptari maslaju kako hoce i na svakom cosku.....pokusali su on itako nesto da urade ali im nije uspjelo...stalo je s enjima u kraj, u sarajevu samo lokalne kabadahije se rokaju izmedju sebe....ako ne vjerujes dodji u sarajevo i vidi gdje su sandze i siptari, a gdje su lokalni banditi, pazi malo neznas sta pricas, kakve sandze kakvi siptari kakvi bakraci.......ne lupetaj gluposti...
Sve turcizme tipa \"hiseta\",\"mejdan\" i \"budžak\", smo izbacili i zamijenili ljepšim i prirodnijim nazivima kao šo su:Kočićev vijenac,Obilićevo i Lazarevo.
@hm \"Samo buraz banjalucka policija hapsi istog trena. Proshle 3 sedmice su naplatili 400 kazni biciklistima za nenosenje zastitne kacige i oko 200 za nepostivanje pjesackih prelaza, sto vozacima sto pjesacima. Pa izvolte!\" Valja sabraiti 100.000 KM!!! Čime će braniti đenerala?
Hiseta ,dok su bili Turci sad je Kocicev Vjenac , i vozdra za sva vremena hisetom.
Nije Kočičev venac nego HISETA pametnjakovići
i Sarajevo i Banja Luka trebaju raditi da dostignu Beograd po broju pucnjava! :D
J.E.B.E.M VAM STARU USTA PUSTITE MI JEDAN KOMENTAR NISTA OPSOVAO NISAM NIKOME!!!!
@cudo Ne radujemo se mi zato sto se oni \"drugacije zovu\", vec: sto pripadaju narodu če.tn.ika, fa.šis.ta, ub.ica (uključujući civile, starce, žene, djecu, pa cak i BEBE), ko.lja.ča, silo.vate.lja, voj.voda, idi.ota, smrd.ljivih svi.nja i što su krajnje gluuuupe i zatucane troprstaške pic.ki.ce koje cak ni sa jednom JNA na raspolaganju (3.vojska po jacini u evropi za vrijeme juge) ne mogu osvojiti Sarajevo, Bosnu, i sto su gluuuupe i zatucane troprstaške pic.kice (znam da je bilo, ali vrijedi DUPLO)! Toliko!
Koji crni Kocicev Vjenac...to je HISETA bila i ostala.
maksimilijane ovako vi reagujete na pucnjave u sarajevu .... pa zar nije red da i mi malo??? oko za oko ....
NEKA NEKA SVE JE DOBRO DOK SE MEDJUSOBNO GO-VNA TUKU !