Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS-u se zivi bolje nego u evropi hahahahaha zao mi covjeka nije bio on kriv sto ga medzed vodi....e to ti je nacionalizam pa makar i umro.od gladi
jadni čovjek vjerovatno je umro od gladi i zime.
alkohol i zima ne idu zajedno....
komentari uvijek isti, kao da se ovakve stvari događaju samo kod nas i nigdje više na svijetu.
Nek mu je pokoj duši, vjerovatno je pravoslavac. Nekog je sevapa zaslužio kad je u "ciplema umro".
Neko je čovjeku trebao reči da se deveti januar slavi samo jedan dan ! Znam da je nedopustivo malo, ali ovo je tek proboj, psolije će se slaviti 5 dana ( spajanje sa srpskom novom godinom). NEgo kad smo kod sprske nove upravo sam podnio USatvnom sudu zahtjev za ukidanje iste jer je to crkveni pravoslavni praznik pa ne može biti entitetski ! Osim ako Srpska ne počne godine zakonom kojeg će Kusturica preložiti skupštitni računat od 14 januara !!
Merhametlije se raduju. Ovo se ne dešava nigdje osim u RS-u. Sve je to zbog toga što ne vole Bosnu. Alah sve vidi. U Federaciji se jede zlatnim kašikama. Ko ne skače mrzi Bosnu. Ja ovo sve radim zbog Bosne. Evo, nema vode, sve se raspada, ali ja sve ovo radim zbog Bosne. A u RS-u nemaju šta da jedu. To je zato što vole RS a ne vole Bosnu. Alah sve vidi. Alahuekber.
JARANE POPIJ NEKAD RAKIJE DA TI CELIJE SAPERE BICE TI DOBRO
@umalopenzija Allahu, fenjer! (ne bi li đe kakav izlaz vidjeli iz ovog tunela)
Hocete referendum-eto vam ga,hocete proslavu dana RS-eto vam je,e sad para za obican svijet nema ,potrosilo se. Dodik i kompanija sjede u toplom i probiru sta hoce sta nece jesti...a ti narode crkavaj...sam si izabrao
@SergeiNilus Ne moze zaledila hihihihi
@SergeiNilus stooo,jesu li vam se ugrijali studenti jutros,jel im dosla struja.
Eto ti sretnika....Docek'o dan RSa i umro ko fukara na sred klupe zedan,gladan,nikakav...To ti je RS bajo moj
Srecom,u ostatku BiH vlada izobilje svake vrste........The promise land........