Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja kao varijoc u Njemačkoj kupujem kahvu u limenoj kalaji u Kraftu. Ne vjerujem Vijetnamcima koji samnom zavaruju.
I variš zlatnim elektrodama pošto su obične karcenogene
Ja kontam ovo samo na filmu jos ima
Jbte ovo ko u Turskoj seriji, šta je ovo u p m, kako skontaš bože sačuvaj budala
seljancuraaaaaa OTROV! u kafu sipat ....aaaaa🤬🤬🤬☠️☠️☠️NA LOMACU!
Kakvih bolesnih umova ima. Da ne povjeruješ.
Ovo nije ni rijetko medju danasnjim 'jaranicama'. Ja sam godinama imala zdravstveni problem nebitno koje prirode, koji se moze razviti postepenim trovanjem, sticajem okolnosti slucajno prestala konzumirati tople napitke napravljene od strane odredjene osobe, i nakon par sedmica - sve se povuklo. Jedina razlika u ishrani i konzumaciji bilo cega je bilo to - ko je pravio.
Drugo objasnjenje je da sam bila alergicna na tu osobu - pa sad sta god je vjerovatnije.
wtf
Koja slucajnost...u Banja Luci u 70tim zena je muzu danima u napitke stavljala male male kolicine arsena... Sukcesivno trovanje arsenom je vrlo lako prikriti jer su simptomi slicni simptomima nekih teskih bolesti, a javljaju se postepeno...
Vole zene da kahvenisu. Namazana ova.
Ma pokusaj ubistva, corka odmah toj vjestici
Kakva ojebina od žene.