Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lojavci pričaju o kriminalu u banjaluci, neprocjenjivo. kod baliya su metode nešto modernije, oni zbog muzičke linije prije par godine zapališe živu staricu, i još se čudi što niko neće da živi s njima.
sedamdesetdvogodišnju ženu napali u BL?poznato zar ne?sve ostalo je historija.
Pogledaj sta se po Sarajevu radi izkompleksirani j.a.d.e. Upucase covjeka za zlatni lancic. Da imalo casti imas nebi nikad tako komentarisao nego bi sutio i Boga zahvalio da imas sta jesti i piti u drzavi za m.a.j.m.u.n.a.
Znamo da je ova cet.nicka ciganija iz sumske totalno kratka sa lovom i moodima, ali ovo je ipak prevelika sramota i za njih. Cak trojica su bila potrebna da babi otmu lancic, cuveno junastvo bosanskih vlaha koji se Srbima vole nazivati.
koja stoka genocidasi karavlasi!Krmozderi fasisti srbi poceli napadati strance po Bosnjackoj Bosni i Hercegovini!Lijepi metak..