Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte lošim izvodjacima nek prave....nista drugo,samo pranje para
:))))...ajde konjine to je sad u renoviranju...puno piljevine i suvih otpadaka...vjerovatno djeca zapalila petardama ili pirotehnikom
Ono što srbi hoće da je srpsko, a nije, neka gori i izgori
Ha Ha Ha, cekaj ba, pa jesu li skoro uredjivali ovaj kastel za turiste. Te otpada staklo sa fasade na zgradi predsjednistva RS-a sad se renovirana zgrada zapalila... kako kazu.. OTETO PROKLETO!!!
Sta god da je, dokle god to ne bude republika svih stanovnika ove zemlje ona je prokleta. A to sto govoris o Sarajevu, to je ucinjeno za vrijeme komunizma. Ko je tada smio zucnuti?! Naravno, zato je i propao. I ne samo zgrade koje ti spominjes nego masu drugih objekata je uzurpirano, sruseno itd.
To mozes nekome drugom da poturas. Prvo, zasto je onda republika SRPSKA?! Ona je i bosnjacka i hrvatska koliko i srpska. To sto pricas o imovini i ravnopravnosti, huh, nesto vam i ne ide to od ruke, u Visegradu andricgrad se izgradi na privatnom zemljistu. Sta cemo s tim u vezi?! Sta cemo sa nanom Fatom Orlovic? Kao sto rekoh, nekome drugom tu suplju poturaj nemoj meni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)