Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija ih uhvatila na djelu i nisu imali dovoljno dokaza?!?!?!?!?!?!?!?
Srbende! Cccc
ubit na licu mjesta
gle gle komentara...sve vjernici...sram da vas bude
Od ovolike zemaljske kugle i toliko divljaka i divljih plemena to se nigdje nije desilo niti ko pise o tome ,ali se naravno desilo kod srba .....oni su takvi to im je u prirodi ,2 casice rakije i muda do poda a inace su picici .....to znaju svi !!
Koji otpad, skoro u podne i skoro u centru grada ... Valjda navike iz prošlosti. .. !!!
Vlaška stoka ne miruje,ovako su po genocidnoj tvorevini vrsili masovna silovanja,dok nase jugoba**je se i dalje kunu u tita i pozivaju na bratsvo sa istim tim pedofilima i silovateljima.Zalosno
Srpska posla
Djikanska posla..To je kod njih normalno!Silovanje, ubijanje i pljackanje.Bolesno je to pleme 💊
Čudno,zar u Bluci da pripadnici plemena koljača,razbojnika,silovatelja i ukoljica počine zločin silovanja.Yebem vam lozu poganu.
djikani su fino plemenito pleme😁
Srbi, Bosnjaci i Hrvati imaju iste gene. Od istih plemena poticu i sa istim narodima su se mijesali a i medju sobom. Govorimo istim jezikom i imamo isti mentalitet. Razlikujemo se samo po izboru imena nacije. Znaci da svi mi imamo jednu lozu..... Cestitam ti na narisoidnoj psovki. To je kao da bratu psujes majku ili oca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbin prokleti sve vas treba po kratkom postupku