Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpske toplice (Gornji Seher) je naselje U Banjaluci a ne KOD Banjaluke !
...jbg da se ne zovu "Srpske" toplice,ovo im se ne bi desilo,ovako,sretno kupanje :D
DRINSKYY ti si pravo zajeban tip ti ces nekom po.je.bat sve a nesmijes reci raji da su te u skoli svi zvali elasticni posto si mogao sam sebi pofamflat racku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kojili đikan napisa "Srpske Toplice" i to sve prođe kao da je tako, postavlja se pitanje dali uredništvo klix-a akceptira genocidnom promijenjena imena i slaže se sa politikom veliko četništva koje je tome zaslužno.
Jer se tako danas zove . A Pitas li se zasto se neka naselja po federaciji danas zovu drugacije ?
Evo opet ista stvar,neki dan banj brdo (Šehitluci),a sad ove "srpske tpolice").. Šeher je to,Gorni Šeher idioti sa Klixa. Još ako mi za Budžak napišete "lazarevo" i za Mejdan "obillićevo),poderat ću novine..
ako je srpsko, onda valja srpska banja, a ne srpske toplice 😃
Sviđaju mi se Srpske Toplice. Valja otići tamo na odmor.
Momak poginuo a vi se ko zadnji debili tu prepirete oko budalastina... zalosno da zalosnije nemoze biti... nek ti je laka zemlja...
u mjestu Srpske Toplice kod Banja Luke ----------------------------------- E Simici, Simici nije "Srpske Toplice" nego je Gornji Seher, a Gornji Seher nije KOD Bluke nego je Bluka nastala iz Gornjeg Sehera! Simici se otvoreno stavljaju na stranu cetnistva. Nije li vrijeme da i odselite na Sehitluke kod Bluke ili kako vi to kazete na sumadijskom fasistickom, "Banj brdo"?
"nego je Bluka nastala iz Gornjeg Sehera" Netocno. Prva nastamba u BL je u danasnjem centru , usce crkvene u Vrbas . Bilo nastanjeno prije nego su rimljani dosli na to podrucije. A to "Seher koljevka BLuke" je samo igra od 90tih. Gornji Seher je nastanjen sa dolaskom osmanlija na to podrucije .
Da su braca Simic kojim slucajem bili zivi za vrijeme II svj. rata i da su imali ovaj portal, sta mislite koje kvislinge i okupatore bi podrzavali? One cetnike sto su klali stotine hiljada Bosnjaka po Istocnoj Bosni?
molim redakciju da zabrani komentare na ovakve tekstove... nije ni malo ljudski ismijavati se tuđoj muci.
nisam mislio na tebe nego inače... i ja znam nekad "bocnuti" al' treba imati mjere...
...ja se ismijavam mrtvom cetniku i njegovom kolegi za kojeg se nadam da ce mu se uskoro pridruziti...
Nedao bog nikom
...dao srbima...
R.I.P. Izgleda da je u pitanju izuzetno iskusan vozač kamiona. 24 godine.
Zalosno
...aha :D...hahahahahahahahahahahahahahaha...:)