Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lesinarska ulica....
-Ja bi preporucio ....dekontaminaciju citave smrdske tvorevine.
.....To se Kaze mediska narkoza vladajuce elite .....(Dodika) je panika! Panika mediska gimnastika,ko zna da to kontrolise on i vlada ovim prostorima.
Sto dragstor dobro radi...
U Banja Luci ovo se desilo, u BL se ono desilo, ko da se ne desava kriminal u Sarajevu svaki dan, ovo hocete da raja pljuje po BL, a toliko je bolja i lakse zivjeti u BL nego u SA!!!
drugiiiiiiiiiiii
pa potrudite se malo zaposliti ljude, otvoriti koju fabriku ili nesto korisno, pored dzamije ili crkve, tad ce biti i manje kradje