Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahhahahahahahha sa 15 KM.
Kucni (ne)odgoj.. Mislim da danas roditelji malo komuniciraju sa svojom djecom, kazu ma on/ona je u pubertetu zato je takav pusti ga da on sam taj svoj period predje. A trebali bi tada najvise pricati s njima. Veoma malo komunikacije s roditeljima dovodi do ovakvih bandita..
babu je trebao utuc kao dzukelu
@ e moj asa, kad bi se tako nalazili poslovi konobara, ka sam po struci konobar evo vec pola godine ne mogu da nadjem posao a zivim u glavnom gradu...
@asa Nece da radi !? Pa maloljetan je nije mu ni 15 godina, drzava je kriva za sve ovo sto dozvoljava umjesto da djeca budu u skolama moraju se ovim bavit, vjerovatno mu roditelji nemaju da daju da pojede sendvic u skoli ako vec ikako mogu da ga salju u skolu, a ako je vec toliki problem a roditelji m imaju novac opet je drzava kriva zato sto nema popravne domove za maloljetne prestupnike !!!
Joj majko ovo mi nikada neće biti jasno, neće da radi a sposoban, kao stid ga da bude konobar a krade pare!? Hehem ti retardiran mozak. Za 15 KM sebi brdo problema a nekome duševni bol, stvarno samo neko sa IQ=7 može da uradi.
hjooooj sto mene tako ne napadne, glavu bi mu odvrnula i bacila u kanalizaciju
Đe će tolke pare sa sobom nosat budale žene