Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakodnevna i normalna stvar u Dodikistanu, ne znam zašto se od ovog pravi vijest. Narodu kojem je zulum i pljačka u krvi - ništa posebno!
Kriminalne radnje miskovica i \"ministra sigurnosti BiH\" radoja fahre radoncica procitajte na ovom linku: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_id=670851
Sramno od vas Admi da ne dozvoljavate komentare na plaćene pamflete Grabovice & Co. Jedina istina u svemu o čemu je Grabovica govorio ta, da je Jerlagić kada je napuštao Elektroprivredu na radnom stolu Grabovici ostavio makaze za presjecanje vrpci na projektima koji su započeti i ugovoreni u njegovo vrijeme, a to su: (dva rotorna bagera za rudnik Kreka, mašine za iskop jamskih prostorija za RMU Zenica i RMU kakanj, pretovarni sistem u RMU Kakanj, 2 lokomotive i 22 vagona za konačno stavljanje pruge kroz Kakanj u pogon, blok 6 u TE kakanj, blok 6 u TE Tuzla itd...) i preko 250 miliona KM na računima da ovaj gospodin izigrava velikog menadžera.