Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Socijal šta?? Vi demokrati? Čuj majke ti, a do 90\'te ste se u titu i partiju kleli, dok nije Alija došao i u safove vas natjerao. Čim Alije nema, ufatili se starih navika. Mrš u džamiju s.t.oko nevaspitana. Ti ćeš nama o demokratiji soliti pamet.
steta sto nije nijedan murijak stradao
Ma to je bilo Klintonovoj namjenjeno samo je Vehabijica malo okasnio
Ti optuzujes komuniste kojih vise nema. To su socijaldemokrati. Za tvoju informaciju njihovo preuzimanje vlasti se ocekuje tek u februaru naredne godine. Dakle, osim sto ovaj vandalski cin nema veze sa politickom orjentacijom tako ni ti nemas veze ama bas ni o cemu osim da bljujes nacionalizam.Aferim ko god da si.
Dok je bila Semiha radile su čakije od kad je Behmen tu samo rade puške i bombe.
Servi se malo ljutili zbog prekinute utakmice i degeneka svojih \"navijaca\" http://www.youtube.com/watch?v=oyeTt8xst28
boom boom terorist
Ujedinimo se svi protiv komunista. @Srbo, a i vi ćete jednog dana doći na red, dok se riješimo crvenih.
@Srbo Ma nema šta...Dok ste vi vladali živjeli smo u Jean Jaques Rousseau-ovoj UTOPIJI. hahahaha
Komunjare su te koje nemaju mozga. Dok su vladale SDA; HDZ I SDS, sve je bilo mirno, dobro, išlo se naprijed. Sad samo možemo očekivati nasilje, teror, ugnjetavanje vjerskih sloboda, možda i ono najgore.
sto ne mogu ovih papaka sto se za sve fataju nacionalizma! neupuceni trebaju da znaju da su bobmbe na dobrinji i prije komunjara bacali.. haj se sad malo zadeverajte, pa skontajte ko je
zasto su nam uvijek drugi krivi,bilo sta da se desi u kantonu onda su to srbi,hrvati,romi, i ostali, kao mi smo eto zlatni, mi ne radimo takve stvari, mi smo fini i posteni...hajd malo da se probudimo i pogledamo se kakvi smo...
zasto vam u top vijestima nije pocetak off-mess programa, izlozba strasnog u undergroundu ... ima i ljepsih vijesti u ovom gradu od bombi i incidenata, zasto uporno sirite beznadje svojim izborom vijesti?
Pa nisam ja protiv muslimana nego protiv komunjara.