Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nemojte se ubijati,treba samo govoriti bice bolje bice bolje.
U pravu si REPUBLIKA SMRDSKA 992, on samo klixira
I ja se slazem da je u pravu
Niko sa djecom ne radi....Prepušteni sami sebi.....Užas, tuga jad i bijeda našeg društva....Tuga, mlad momak, porodici sabur.....
rahmet i pokoj duši mladiću, al bi ja radije poveo još nekoga sa sobom nego sam krenio na dalek put. doduše, ne ulazim u razloge........ saučešće porodici.........................
Išao sa mnom u razred. Stvarno ne znam... Mnogo puta sam se pitao kako je to izvršiti samoubistvo, i sad kad je on izvršio, još više sam zbunjen. Nek ti je laka crna zemlja jarane.
Kud ovo vodi sve .... žalosno je to tek je poceo da zivi... Rahmet ti dusi legendo
Mali je bio izuzetan fudbaler.. Ali problemi u porodici, ćaća zjalav i sta ocekivat od djeteta nego da bude slabo i da na prvom zivotnom iskusenju potklekne. Otac koji ne odgaja svoje dijete razgovorom, pričom, upustvima, od tog djeteta i od te osobe nema ništa !!!
Da apdejtujem, kix.ba ostavi komentare uključene na člancima tragedije, a kad objavi članak o tome koji filmovi u CinemaCity-u imaju, eh tu zaključaju komentare. Jedini razlog koji me još uvijek drži da čitam ovaj kvazi-novinarski "portal" jeste količina gramatičkih grešaka u svakom članku. Dajte ba otkaz tom lektoru. Evo i link: " http://www.klix.ba/magazin/film-tv/pogledajte-koje-nove-filmove-od-2-jula-nudi-cinema-city/150629021 ". Pa je*o vas otac.
od crnjaka se živi a cinema plati pa nema potrebe za komentarima(a vjerovatno i zahtjev).................
ko god se ubije nije dobre glave .. Al ne ono zezancija nego doslovno..
Treba ga izjebala, yebo ga onaj grom pa jel morao ovo. Mislim mlad, lijep, zaposlen, jedino sto ga je moglo izvuci iz ovog jest malo podrska prijatelja i paleta alkohola. I onda posle pocnes ganjati curice, eno puno panonsko jezero gacica, pun lukavac, tuzla. Ja znam ja volim isto jednu sto mi je yebala moju majku.
Tek ustanes,a ovakva te vijest doceka...tuga..
Aii Parkic..Bio je filmski maraton do nekih doba jutros ujutro...Mescini do 7..A u pravu si studentice...Propustih Grcku krizu i Selmu Hayek...Ali sto se moze..Spavanje je strast... :* <3