Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je obrnuto ali kod ovih nema veze, trijezan ili pijan.
SRBIN SAM I PROTIV SVAKE SAM VRSTE NASILJA NA VJERSKE OBJEKTE! OVO TREBA U ZATVOR ODMAH PA NEBI VISE NIKO SMIO NESTO OVAKO POMISLIT!!!
Brat moj , školski drug
.....ti si kr-me seljacko
Sta je bol.estnjaci smeta istina a pece istina a vi ste oni koji grade naciju jezik i istoriju na la.zima pa nije ni cudno da la.zete ko bol.estnjaci pa vam smeta svaki oblik istine opako smeta ali ipak je to istina bol.estnjaci Kuk.avice i la.zovi! ...I da ne zaboravim poturice!
Cuj izgovora ...pijan ! ? Pa kad je pijan sto ne udari na crkvu sv. save ili zgradu vlade ili policijsku stanicu ili, ili.......bas naso`na Dzamijsku ogradu !? Lopovluku i lazi mjere nema !
...pa-pak iz sumskog genociteta
.....suti ko-pi-le vlasko .... j. ti ma-mu u usta....svi odreda
X A kako so ono tvoji uzvracali nego topovima itd? Nego kako su trebali Srbi da napadnu sa sabljama lukovima i kamenjem da bi ih ti bol.estnik smatro hrabrima. A jeli mozda hrabrost sil.ovati srpkinje po sarajvu ili bacati civile u kazane jel to hrabrost o kojoj pricas? Ili je mozda hrabrost da malobrojniji ides ne na jednog nego na cak dva mnogo brojnija. Sta ti znas o hrabrosti ser.onja!
Servi kao obicno, tipicni servski kukavicluk, neki dan su napali u Beogradu s\' ledja onog starca, sada ovaj jadnik napada ogradu, uvijek na slabijeg i nekoga ko mu ne moze vratiti, tako su i 92, na starce, zene i dijecu, a na nasu vojsku s\'brda tenkovima i topovima, P.I.C.K..E smrdljive !!!
Ovo je gradski portal, hajmo ćiriličari skidajte se imate svoje šumske jednonacionalne.
To nema sta tu da trazi oni to ne koriste kao verske objekte nego kao obiljezja pobede kako tamo islam vlada, kako preuzima, kako se siri to je njima u glavi pa zato to ne bi trebalo da bude tamo i ko sto kaze pre mene to je samo spomenik turskim okupatorima Srpske bosne koji su sa verom podelili i navek posvađali ovaj napačeni narod.
Pa sto ga uhapsi policija RS pa mladic samo hoce da rusi taj spomenik na tursku okupaciju vekovne Srpske bosne.
@baky Hvala na razumnom komentaru U patritskim snagama Republike Bosne i Hrcegovine ima mjesta za sve one kojima je ovo jedina država. DO SLOBODNE BOSNE I HERCEGOVINE
DO SLOBODNE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
Jako zanimljiv portal. Ako komentar nije u skladu sa šovisnističko-fašističkom politikom Zlajoglua Gulagumdžije, za deset sekundi dobiješ deset minusta. Predlažem da se adminu zbog dobro obavjenog zadatka dadne 20 posto na plaću.