Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- start of shala --- pa dajte covjeku platu da moze kupit kanister benzina, a ne da se pokusava zapaliti sa bocicom --- end of shala ---
10 plata-2500 maraka=1 plata-250 maraka. Blagostanju u boljem entitetu nikad kraja :D
SM.RDIS SRBINE, SM.RDIS, A I MAMA TI SM.RDI
Koliko vi mrzite nas Srbe ne mogu da vjerujem....Pa niste normalni majke mi a i ovaj portal što to dopušta....Pa vama svaki dan u Sarajevu negdje bace po jednu bombu a vi čim se desi ovako nešto u Banja Luci govorite da smo mi takav narod i bla bla bla...PA POGLEDAJTE SEBE NA ŠTA LIČITE....ISPADA ONDA DA STE VI SVI BOMBAŠI JER VAM SVAKI DAN U SARAJEVU BACE PO JEDNU BOMBICU (PO NEKAD I DVIJE, ALI POLICIJA NEĆE DA POTVRDI TAKVE INFORMACIJE DA NE BI ISPALO DA JE SARAJEVO NESIGURNO)......KAKVI STE VI PAĆENICIIIIIIIII
To se zove ekskluzivna vijest iz boljeg BiH entitete, iskreno zalim mladica pitam se i sam kakva je buducnost nase omladine.Treba zapaliti vladajuce strukture sto ne obezbijedzuju mladima radna mjesta,.Dodo samo prodaje demagogiju.Ima dosta mladih koja mu ideoloski vjeruje i idu sa njim u propast.Vuce nas sve u ambis.
TREBA GA ZATVORITI ZBOG OVOGA , ŠTA ĆE NJEMU PLATA. NE TREBA MU UOPŠTE NOVAC . ISTUĆI PO TURU I ZATVORITI. OTKUDA MU HRABROST DA TRAŽI PLATU.
ja sam mu donirao 5 L benzina
GRCKA VATRA !!
A da se tebi ne nadje zena u ovoj pjesmi, da ode s kakvim orangutanom, a ti da ostanes magarac, cuvaj se !
Borise Pecance, peci se!......ti si sv. dodika drvena pecnica za jednokratnu upotrebu D ; ; ; ; ; ; ;pali!
gorijece ona cijela, samo polako
Sarane da ti se pjesma ne zove slucajno \"zivotinjsko carstvo\"???
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela... Imamo hit !
Paranoja, uzela mi dudu, sve mi uzela, aaaaaaaaaa a, sve mi uzelaaaa !
Komentari su katastrofalni. Sve zivi paćenici. Na svim temama redom. Zbijati sale na račun nekoga ko se htio zapaliti zbog neisplaćene plate je krajnje morbidno. Situacija u zemlji je takva da ogroman broj uposlenih ne dobiva plate za svoj rad i ovo je problem oba entiteta i neko bi se trebao oko ovoga dobro pozabaviti. Osnovno ljudsko pravo je pravo na rad i na naknadu za taj rad. Da je pameti kao sto je nije, pa svi koji ne dobivaju platu za svoj rad da tuze drzavu Evropskom Sudu, pa bi vidjeli kako se stvari mijenjaju.
bolje da se zapali drugi 1000 , nemoj ti
zalosno je na sta je ta zemlja spala....dok politicari manipulisu ljude nekakvim idejama o ovakviim ili onakvim drzavama...ti ljudi nemaju sta da jedu....niti mogu posteno zaradjeni novac uzeti...