Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec je on u Ukrajini nasao kupca i vozi redovnu liniju
...investirat\' 350.000 u bus i ne osigurat\' sve rizike...
prodajem autobus u dijelovima povoljno......
Srbija je najveći IZVOZNIK lopova u Evropi. Slijede : Poljaci, Rumuni, Bugari, Bivši SSSR...........
SVE SU TO NAMJEŠTALJKE DA SE NAPLATI ŠTETA OD OSIGURANJA. SAMO SU TI TRIKOVI U EVROPI PROČITANI DAVNO JARANE, MOŽE TE TA ZAJE.......... KOŠTATI ĆORKE !
Razumijem da kradu golfove i to, al da ovoliko autobus ukrade, ne ide mi u glavu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vienna
Da jeprevozio putnike iz BIH, nebi bio ukraden, ali posto je prevozio putnike iz tzv. genocidne RS, mora da je zavrsio u Bjelorusiji ili Ukrajiji.
@Neko ko Dost... U taj bus ne moze da stane 100 djece, nego cini mi se max 57. A osim toga pasosi ne ostaju u sefu u autobusu, tu budu samo u toku putovanja, dok se po dolasku u hotel predaju na recepciju, te budu u njihovom sefu do napustanja hotela ;)
Ako mogu most ukrasti zasto ne i autobus.
Isti autobus je vozio i maturante na ekskurziju prije 2 mjeseca. Vodič je, preventivno, na ulasku u Sloveniju pokupio djeci pasoše i stavio u sef koji se nalazio u autobusu. Ne smijem pomisliti šta bi se desilo da je na našem putovanju autobus ukraden? Niti uopšte znam kakva je procedura u tom slučaju, jer se radi o 100 djece, a ne o jednom čovjeku.
Austrijanci su lopovski narod!
Vratiti stare granice u EU pa ne bi majmun mrdno sa ukradenim busom jer bi ga austrijanci vec maznuli.
zar bi ga vi osigurali od krađe?te tako plaćali još više novca godišnje... tko bi pomislio da će neko ukrast AUTOBUS
Ko to tamo peva? :D
Sto ne ukradose onoj stoki od centrotransa!
@lektor Vozila sam se licno ovim autobusom ljetos, i pise na njemu VIENA (SA JEDNIM N) tako da je pravilno napisano!